Portekiz vize başvurusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • ÖMER 24 Şub 2022, 14:13
    Portekiz vize başvurusu 2022 için başvuruda bulunmak isterim. Fiyatlandırma ne şekildedir. Ödeme içinde neler yer alır? Her hangi bir farklılık oluyor mu ödemede yada istenen evraklarda bana yardımcı olur musunuz iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Şub 2022, 14:13

    Merhaba;

    Portekiz vizesi başvuru için Vize Merkezi'ne ulaştığınız için çok teşekkür ederiz. Aşağıda sorunuzu detaylı bir şekilde yanıtlamaya çalışacağız. Sorunuza yanıt bulamadığınız cevaplayamadığımızı düşündüğünüz bir durum olursa lütfen bizi bilgilendirmeyi unutmayınız.

    Portekiz vizesi başvuru yaparken Portekiz Konsolosluğu Vize Merkezi Bölümünün belirlediği vize harcını ödemekle yükümlüdür. Başvuru aşamasında sadece istisnai durum hariç 0-6 yaş arası kişilerden vize harcı alınmaz. Bu kişi vize harcı dışında servis bedeli ödemek zorundadırlar. Yetişkin için ödenmesi gereken toplam tutar konsolosluk tarafından belirlenen ücrete göre 85 €'dur. Bu ücretin sadece vize harcınız olduğunu unutmayınız.

    Portekiz vizesine başvurmak için vize başvurusu için yatırılan bu harç bedeli vize başvurusunun olumsuz sonuçlanması durumunda başvuru sahibine iade yapılmaz. Vize harcı adına ödediğiniz 85 € dışında danışmanlık ücreti, biyometrik işlem aracı kurum hizmet bedeli, kargo masrafı gibi ücret yatıracak olan vize harcının dışındaki ödemeye girer. Harç dışında yapacağınız ödemeyle birlikte toplam vize masrafınız 160 € gibi bir rakamı bulacaktır. 

    Portekiz vizesine başvurmak sayfamızdan gerekli tüm bilgiye ulaşacağınızı unutmayınız. Ayrıca dilediğiniz zaman müşteri temsilcimizi arayarak en detaylı en güncel fiyat belgeyle ilgili bilgiye de bulabileceğinizi unutmayınız. Portekiz vize başvurunuz kategorisine ve ülkede kalış süresine göre de farklılık gösterebilir. Yapacağınız başvuru esnasında size uzman Vize Merkezi kadrosu destek sağlayacaktır. 

    Portekiz Schengen vize başvurusunda kullanılacak olan evrakın eksiksiz olarak tamamlanıp Portekiz Konsolosluğu tarafından görevli vize merkezine başvuru yapabilir ve sonuçlanmasını bekleyebilir. İstenen evrak vize başvurusu yapan kişinin mesleki durumuna göre değişir. Bu nedenle de özenli araştırma yaparak ve Vize Merkezi desteğiyle ilerleyebilirsiniz.

    Portekiz vize başvurusu 2022 başvurunuz için detaylı bilgi almak ve işleminizi başlatmak için güncel bilgi için Vize Merkezi ofislerimizi 0212 970 02 77 numaralı telefondan arayarak öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp