Portekiz Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • k.k 16 Nis 2021, 15:08
    Merhaba, Portekiz vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılıyor? Detaylı bilgi bulamadım yardımcı olur musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 15:08

    Merhaba, Portekiz vizesi başvurmak isteyen Türk vatandaşları ve ülkemizde ikamet izni bulunan yabancı ülke vatandaşları, vize başvurularını Ankara ve İstanbul başvuru merkezleri üzerinden gerçekleştirebilmektedirler. İstanbul üzerinden gerçekleştirilen başvurular Macaristan Konsolosluğu tarafından değerlendirilmeye alınmaktadır. Ankara üzerinden yapacağınız vize başvurularınız ise Portekiz Büyükelçiliği tarafından kabul edilmektedir. İzmir başvuruları normal şartlarda alındıktan sonra İstanbul Macaristan Konsolosluğuna değerlendirilmek üzere yönlendirilir ancak 2021 yılı için direk olarak İzmir’den başvurular kabul edilmemektedir. Türkiye’de ikametinizin nerede olduğuna bakmaksızın Portekiz vize başvurularınızı Ankara veya İstanbul üzerinden gerçekleştirebileceksiniz. Vize başvurularınız için Portekiz’de bulunma amacınız oldukça önemlidir. Portekiz vizesi başvuru hangi vize türüne başvuru yapacağınız, başvuru yapan kişinin statüsü gibi bazı önemli kriterler bulunmaktadır. Vize başvuruları 2 farklı kategoride kabul edilmektedir. 90 gün altı ve 90 gün üzeri seyahatler için yapılacak olan bize başvuruları schengen ve ulusal vize olarak belirlenmiştir.

    Seyahat amacınızın kısa süreli seyahatler olması halinde c tipi schengen vize başvurusunda bulunmanız gerekecektir. Bu vize türünde turistik, aile ve arkadaş ziyareti, ticari, kültürel etkinlikler, konferans, transit vize başvuruları yer almaktadır. Portekiz vizesine başvurmak direk olarak Konsolosluklara gerçekleştirilmemektedir. Yetkilendirilmiş aracı kurumlar üzerinden başvuru işlemleriniz randevu sistemi ile alınabilecektir. Vize başvurunuzu gerçekleştirmeden önce talep edilen evrak listelerini eksiksiz olarak sağlamalısınız. Belgeler vizenizin olumlu sonuçlanabilmesi ve başvurunuz işleme alınabilmesi için oldukça önemli olmaktadır. Tüm başvuru sahipleri, vize başvurularında bulunabilmeleri için dış makamlar tarafından belirlenen vize ücretleri ödemeleri gerekmektedir. Portekiz vizesi başvuru ücretleri vize türüne göre farklı tutarlarda belirlenmiştir. Vize başvurularınızı danışmanlık hizmeti alarak gerçekleştirebilmektesiniz. Büyükelçilik tarafından yetkilendirilmiş Vize Merkezi sizlere başvurularınız için kolaylıklar sağlamaktadır. Size uygun evrak listeleri Vize Merkezi tarafından istemeniz halinde mail adresinize yönlendirilecektir.

    Titizlikle hazırlanılması gereken bu süreçte sizlere hizmet vermekten memnuniyet duyarız. Portekiz vize başvurusu 2021 güncel bilgileriweb sitemizden takip edebilir veya 0 212 970 02 77 numaralı telefonlardan bizleri arayarak bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Portekiz vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp