Portekiz vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • HALE 23 Şub 2022, 15:28
    Portekiz vize 2022 yılı içinde Portekiz’de yapılacak olan bir iş görüşmesi için vize almam gereklidir. Kontrol etmeye çalıştım randevu almadan işlem yapabiliyor muyuz? Ayrıca randevu sorunu yaşamamak beklememek için zaman kaybı yaşamadan ne yapabiliriz? Ticari Portekiz vize randevu işlemi ve şirket sahibi olarak ben ne gibi hazırlık yaparak başvurumda yardımcı olursunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Şub 2022, 15:28

    Merhabalar;

    Portekiz’e vize almak, öncelikle Portekiz vizesi başvurunuz hakkında Vize Merkezi’ni tercihinizden dolayı teşekkür ederiz. Portekiz Schengen vizesi başvurusu için başvuru sahibinin 10 yıldan eski olmamakla birlikte seyahat dönüş tarihinden en az 3 geçerli olan pasaportu Konsolosluk tarafından başvuru sahibinin durumuna ilişkin evrakla birlikte başvuru yapma hakkına sahipsiniz. Portekiz için İstanbul ve Ankara’da bulunan dosya kabul merkezi ve parmak izi alım noktasından Vize Merkezi vize hizmetimizle başvurunuzu gerçekleşir.

    Portekiz’e vize almak, ticari olarak ve acil gitme isteğinize istinaden ilgili dosya alım merkezinin uyguladığı avantaj sağladığı VIP başvuru statüsü dahilinde randevu alımı için uygun olan her gün için randevu oluşturabilir. Normal şartlarda normal vize başvurularında randevu alımı ortalama 1 hafta içerisinde alınır. Fakat VIP statüsünde herhangi bir bekleme sürecine girmeden hazırlayacağımız evrakınızla birlikte en hızlı şekilde zaman kaybı yaşamadan başvurunuzu konforlu bir şekilde yapabilir.

    Portekiz vize işlemi sırasında Ticari Schengen vize randevu Portekiz alım kurumu Konsolosluk bilgilendirmesiyle birlikte şirket sahibi formatında olan başvuru sahip den istenen evrakı şöyle özetleyebiliriz; pasaportun aslı, 2 adet güncel fotoğraf, Portekiz firmasından davetiyeniz, orijinal şirket ve şahsi banka hesap dökümü, işyerinizin faaliyette olduğunu kanıtlar güncel belge, kimlik kopyanız olarak söyleyebiliriz.

    Portekiz vize alımı esnasında Müşteri temsilcimizden alacağınız ayrıntılı bilgiyle Vize başvurunuz için yapılacak hazırlık hakkında;

    • Vize Merkezi hizmeti altında, konsolosluğa yazılacak olan dilekçeniz
    • seyahat sağlık sigorta hizmeti,
    • Schengen vizesi form dolumu,
    • randevu alımı hazır olan dosyanızla randevu tarihinizde başvuru günü yanınızda size eşlik ederek danışmanlık hizmetimizi sağlarız.

    Portekiz vize 2022 yılı için daha fazla bilgi için bizleri 0212 970 02 77 numaralı telefondan arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp