Portekiz Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • l.p 16 Nis 2021, 16:26
    Merhabalar, Portekiz vize 2021 yılında pandemi dolayısıyla veriyor mu Konsolosluk çalışma günleri değişti mi her gün başvuru kabul ediliyor mu?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 16:26

    Portekiz vize başvuruları dünya geleninde ilan edilen Pandemi sürecinden dolayı diğer ülkeler gibi seyahat sınırlaması uygulaması Portekiz devleti tarafından da uygulanmaktadır. Portekiz’e vize almak istediğiniz seyahat amacınıza göre bazı vize türleri için başvuru işlemleri kabul edilmektedir. As visa ve Konsoloslukların çalışma saatlerinde ve günlerinde pandemiden dolayı değişikliğe gidilmiştir As Visa çalışma günleri pazartesi, salı, çarşamba günleri olarak belirlenmiştir. D tipi uzun süreli vize başvurularınız da ise aynı gün Konsolosluk ile yüz yüze randevu mülakatınızın gerçekleştirilmesi istenmektedir. Portekiz için vize başvurunuz turistik vize olması halinde pandemi dolayısı ile bu seyahatinizin gerçekleştirilmesi henüz kabul edilmemektedir.

    Aile ve arkadaş ziyaretleri, aile birleşimi, dil okulu, erasmus, lisans programları, çalışma izni vize başvurularınız Portekiz Büyükelçiliği tarafından kabul edilmektedir. Portekiz’e vize almak isteyen Türk vatandaşlar ve ülkemizde ikamet izni bulunan diğer ülke vatandaşları yetkilendirilmiş aracı kurum olan As Visa üzerinden randevu işlemlerini gerçekleştirememektedirler pandemi dolayı ile randevu işlemlerinizi direk konsolosluk siteleri üzerinden alabilmektesiniz. Acil seyahat durumu gerektiren vize başvurularınızda Portekiz Konsolosluğundan özel izin talebinde bulunabilmektesiniz.

    Portekiz Ülkesinde bulunma nedeninize bağlı olarak ihtiyacınız olan vize türü Vize Merkezi tarafından belirlenebilmektedir randevu işlemleriniz sizler adına direk olarak Konsolosluk sitelerinden portal üzerinden talep edilebilecektir. Portekiz için vize başvurunuz sizler adına uzmanlarımız tarafından hazırlanarak işleme alınabilmektedir. Pandemi’den dolayı kısıtlanan başvuru türleri ve yine kısıtlı sürelerde kabul edilen çalışma politikasından dolayı tüm süreci sizler için yönetebilecek Vize Merkezi danışmanlık hizmetleri ile çalışabilirsiniz. Böylelikle eğitim içeren vize türleri olan eramus, dil okulu, staj, lisans programlarınız ve diğer vize türleri için gerekli olan işlemleri sizler adına titizlikle gerçekleştirebileceğiz.

    Vize Merkezi Türkiye’nin her yerinden ikametinizde bölge ayrımı bulunmadan başvuru işlemlerinizi pandemiden dolayı İstanbul ve Ankara Büyükelçilikler üzerinden gerçekleştirebilmektedir. Portekiz vize 2021 daha fazla bilgi için bizleri 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan arayabilirsiniz.

    Portekiz vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp