Portekiz turistik vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • MERCAN 24 Şub 2022, 14:22
    Bu sene ekim ayı gibi Portekiz ülkesinde düzenlenen festivale katılmak istiyorum aynı zamanda bir hafta kadar turizm amacıyla ülkede seyahat gerçekleştireceğim. Sanırım turistik vizeye ihtiyacım var? Portekiz turistik vize 2022 yılı başvuru şartı nedir başvurumu şimdi yapabilir miyim? Hangi tarih uygun olur başvuru için geç kalmak istemem. İyi çalışmalar kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Şub 2022, 14:22

    Merhaba,

    Portekiz ülkesine yapacağınız seyahat amacı festival olması halinde size en uygun başvuruda bulunacağınız Portekiz turist vizesi türü kısa süreli 90 gün altı c tipi Schengen vize olacaktır. Seyahatinizin tarihi ekim olduğundan dolayı başvurunuzu 180 gün önceden yapabilir. Seyahat başlangıç tarihinize en az 15 iş günü başvurunuzu tamamlamış olmalısınız aksi takdir de başvurunuz işleme alınmayabilir ek ücret ödeyip vip başvuru yapmanız gerekebilir. Portekiz vize başvurunuzu gerçekleştirebilmek adına geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekir seyahat belginiz konaklama ulaşım rezervasyonun yapılmış olması gerekir.

    Portekiz turistik vize ücreti başvuru şartı arasında yer alan önemli belgeyi oluşturur. Turistik vize başvurunuz için hazırlamanız gereken belge Portekiz Konsolosluğu tarafından belirlenir. Çalışan, öğrenci, işveren gibi farklı statülere göre ayrı evrak listesi başvuru sahibin den talep edilir.

    Portekiz’de katılım sağlayacağınız festivale ait bilet olması halinde bir kopyasını başvuru dosyanıza eklenebilir. Portekiz turist vizesi başvuruşunuzu ağustos ayı itibarıyla gerçekleştirebilir. Pandemi dolayısıyla  bazen randevuda sıkıntı yaşandığından dolayı turistik vize başvurunuzu belirtilen tarihe kadar kabul edilmesi halinde hemen randevu talebinizi oluşturabilir. Evrakınızın güncelliğini yitirmemesi açısından randevuya 15 gün kala belgenizi temin etmeye başlayabilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus randevunuzla seyahat başlangıç tarihiniz arasında en az 15 iş günü bulunmalıdır. Portekiz turistik vize ücreti 12 yaşından büyük olduğunuzdan 110 euro nakit olarak randevu sırasında ödemenizi gerçekleştirebiliriz. Vize Merkezi seyahat poliçe, randevu, vize ücreti, başvuru formu  gerekli tüm işlemi siz adına sağlarız.

    Portekiz turistik vize 2022 başvurunuz hakkında size danışmanlık hizmeti vermekten memnuniyet duyarız bizi 0212 970 02 77 numaralı telefondan İstanbul ofisimizden arayabilir ayrıntılı bilgiyi müşteri uzmanımızdan anında öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp