Portekiz Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • a. eren 16 Nis 2021, 15:23
    İyi günler ismim Ali Eren, 19 yaşındayım ekim ayı gibi Portekiz ülkesinde düzenlenen festivale katılım sağlamak istiyorum aynı zamanda bir hafta kadar turizm amacı ile ülkede seyahatler gerçekleştireceğim. Sanırım turistik vizeye ihtiyacım var? Portekiz turistik vize 2021 başvuru şartları nelerdir başvurumu şimdi gerçekleştirebilir miyim hangi tarih uygun olur başvuru için geç kalmak istemem.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 15:23

    Merhabalar, Portekiz ülkesine gerçekleştireceğiniz seyahat amacınızın festival olması halinde size en uygun başvuruda bulunacağınız Portekiz turist vizesi türü kısa süreli 90 gün altı c tipi schengen vize olmaktadır. Seyahatinizin tarihi ekim olduğu için başvurularınızı 180 gün önceden gerçekleştirebilirsiniz. Seyahat başlangıç tarihinize en az 15 iş günü başvurunuzu tamamlamış olmalısınız aksi takdirde başvurunuz işleme alınmayabilir veya ek ücret ödeyip vip başvuru yapmanız gerekebilir. Portekiz vize başvurunuzu gerçekleştirebilmeniz için geçerli bir pasaporta sahip olmanız gerekecektir seyahat belgeleriniz konaklama ve ulaşım rezervasyonlarınız, Portekiz turistik vize ücreti başvuru şartları arasında yer alan önemli belgeleri oluşturmaktadır. Turistik vize başvurunuz için hazırlamanız gereken belgeler Portekiz Konsolosluğu tarafından belirlenmektedir. Çalışan, öğrenci, işveren gibi farklı statülere göre ayrı evrak listeleri başvuru sahiplerinden talep edilmektedir.

    Portekiz’de katılım sağlayacağınız festivale ait bilet olması halinde bir kopyasını başvuru dosyanıza eklemelisiniz. Portekiz turist vizesi başvuruşunuzu ağustos ayı itibari ile gerçekleştirebiliriz. Pandemi dolayısı ile henüz kabul edilmeyen turistik vize başvuruları belirtilen tarihe kadar kabul edilmesi halinde hemen randevu talebinizi oluşturabiliriz. Evraklarınızın güncelliğini yitirmemesi açısından randevunuza 15 gün kala belgelerinizi temin etmeye başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli husus randevunuz ile seyahat başlangıç tarihiniz arasında en az 15 iş günü bulunmasıdır. Portekiz turistik vize ücreti 12 yaş üzeri olmanız halinde 110 euro nakit olarak randevu sırasında ödemenizi gerçekleştirebilmektesiniz. Vize Merkezi seyahat poliçesi, randevu, vize ücreti, başvuru formu gibi gerekli tüm işlemleri sizler adına sağlayacaklardır.

    Portekiz turistik vize 2021 başvurularınız hakkında sizlere danışmanlık hizmetleri vermekten memnuniyet duyarız bizleri 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan İstanbul ofisimizden arayabilir ayrıntılı bilgileri uzmanlarımızdan öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Portekiz turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp