Portekiz Transit Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. y. 16 Nis 2021, 16:02
    Merhaba, İngiltere vizem bulunuyor seyahatimi direk Türkiye’den İngiltere olarak gerçekleştirmek yerine Portekiz’e uçuş yaparak oradan İngiltere’ye varış yapmayı planlıyorum. Aktarmalı gerçekleştireceğim bu uçuşumda ayrıca Portekiz transit vize almam gerekiyor mu yoksa schengen vizemi almam gerekiyor. Portekiz transit vize 2021 yılı başvuru şartları nelerdir? Şimdiden teşekkürler. Bülent.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 16:02

    Merhabalar, Portekiz üzerinden farklı ülkeye seyahat etmek üzere transit geçiş yapacak olan vatandaşların aktarma alanı bölgesi ve havalimanından ayrılmaması halinde transit vize almasına gerek olmayacaktır. Aynı zamanda Transit vize Portekiz, eğer farklı bir schengen ülkesine seyahat edecekseniz ve geçerli bir schengen vizeniz bulunuyorsa da almanıza gerek olmayacaktır. Asıl hedeflenen ülke sınırlarına vize uygulaması bulunuyorsa o ülkeye ait geçerli bir vizeye sahip olmanız gerekecektir. Portekiz ülkesi üzerinden gerçekleştireceğiniz uçuşunuzda havalimanından ayrılmanız veya transit bölge alanından çıkış yapmanız halinde sizlerden geçerli bir schengen vizesi sunmanızı isteyeceklerdir. Schengen vizenizin olmaması halinde seyahatinizin tamamlanmasına izin verilmeyerek geliş yaptığınız ülkeye geri gönderileceksiniz. Portekiz transit vize başvuruları kısa süreli vize başvuruları kategorisinde yer alan tek veya iki girişli verilen bir vize türü olmaktadır. Geçerli schengen vizeye sahip olan vatandaşlar ayrıca transit vizeye başvuruda bulunmaları gerek görülmemektedir.

    Transit vize Portekiz vizeniz yalnızca, Portekiz ülkesinde yapacağınız aktarmalı seyahatleriniz için geçerliliği bulunmaktadır bu vize ile farklı bir schengen ülkesinde transit vize kullanımında bulunamamaktasınız. Transit vize başvuruları direk olarak Konsolosluklara gerçekleştirilemediğinden yetkilendirilmiş aracı kurumlar üzerinden başvuru işlemlerinizi tamamlayabilmektesiniz. Başvuru şartları arasında yer alan önemli belgeler geçerliliği devam eden pasaportunuz, fotoğrafınız, seyahat poliçeniz, gelir belgeniz, asıl hedeflenen ülkeye ait ulaşım rezervasyonu, ülkeye ait geçerli vize ve Portekiz transit vize uçuş biletiniz olmaktadır. Vize başvurunuz için öncelikle randevu talep etmeli ve hazırlamış olduğunuz başvuru dosyanız ile randevu gününde Portekiz vize ücretinizi ödeyerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

    Transit vize başvurularınız için gerekli evrak listelerini 0212 970 02 77 numaralı telefonları bizleri arayarak Vize Merkezinden ulaşabilirsiniz. Danışmanlarımız Portekiz transit vize 2021 ayrıntılı bilgileri sizlere ayrıca e-posta ile de gönderebileceklerdir.

    Saygılarımızla.

    Portekiz transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp