Portekiz öğrenci vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • DİLEK 24 Şub 2022, 14:34
    Selamlar, Portekiz öğrenci vizesi 2022 yılı için neler yapmam gerekiyor. Siz destek sağlıyor musunuz bu konuda bana bilgi vermenizi rica edeceğim form işlemi sizin tarafınızdan mı yapılacaktır. Desteğinizden dolayı teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Şub 2022, 14:34

    Merhaba,

    Öğrenci vizesi Portekiz başvurularınız Portekiz Büyükelçiliği tarafından kabul edilir. Portekiz’de bulunacağınız öğrenim süresi hangi vize türüne giriyorsa başvuruyu o türde bulunmanız gerekir. 90 gün altı seyahatiniz için schengen öğrenci vizesine sahip olmanız gerekir.

    Öğrenim süresi 90 gün üzerinde olması halinde Portekiz Öğrenci Oturum İzni vizesine ihtiyacınız olacağından dolayı ulusal vize kategorisi d tipi vizeye sahip olmanız gerekir. İkametinizin Türkiye’nin her hangi bir yerinde olması vize başvurunuzun İstanbul ve Ankara üzerinden gerçekleştirilmesine engel olmaz. Uzun süreli ulusal vize başvurunuz için Konsoloslukla yüz yüze mülakatınız olacağı için başvuruda bulunmanız gerekir. Erasmus, lisans, yüksek lisans, master, araştırma göreviyle Portekiz’de bulunmanız gerekmesi halinde uzun süreli vizeye ihtiyacınız olabilir. Bu vize türü için randevu gününde daha sonrasında Portekiz Konsolosluğu'yla görüşmeniz gerekir. Başvurunuzun Schengen vize türü olması halinde daha önce parmak iziniz verilmesi halinde yeniden başvuruda bulunmanıza gerek olmaz.

    Öğrenci vizesi Portekiz Staj, 90 gün altı erasmus, dil okulu, kısa süreli öğrenci gezisi için schengen vizeye ihtiyacınız olacağı için c tipi vize kategorisinden başvurunuz kabul edilir. Vize Merkezi siz adına Portekiz Öğrenci Oturum İzni vize başvurunuzu için danışmanlık hizmeti sunarak başvuru dosyanızı hazır hale getirebilecek mülakatınızı gerçekleştirebilmeniz için dosyanızı size teslim edebilir. Hangi vize türüne başvuruda bulunmanız belirlendikten sonra size uygun evrak listesi hazırlanarak tarafınıza yönlendirilir. Belgenizi bize teslim ettikten sonra evrak kontrolü, randevu, başvuru formu tüm prosedürü tamamlayabileceğiz. Öğrenci vizesi C tipi ve D tipi vize başvurusu tecrübeli uzman ekibimiz tarafından titizlikle sağlanabilir.

    Vize Merkezi İstanbul ofisimizde sizi ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Bizi Portekiz öğrenci vizesi 2022 yılı detaylı bilgi için 0212 970 02 77 numaralı telefondan da arayabilirsiniz. Dilersiniz irtibat büromuza gelerek yüz yüze görüşme talebinde bulunabilirsiniz.

    Saygılarımla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp