Portekiz Öğrenci Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • e.a 16 Nis 2021, 15:34
    Merhaba, İnternette öğrenci vize başvuruları hakkında detaylı bilgi bulamadım Portekiz öğrenci vizesi 2021 yılı için izlemem gereken yol nedir vize başvurularını sizler aracılığı ile gerçekleştirebilir miyim İstanbul’da Osmanbey ofisiniz bana çok yakın yüz yüze de görüşebiliriz. Bana işleyiş hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Nis 2021, 15:34

    Merhaba, öğrenci vize başvurularınız Portekiz Büyükelçiliği tarafından kabul edilmektedir. Portekiz’de bulunacağınız öğrenim süresine göre hangi vize türüne başvuruda bulunmanız gerekeceğinizi belirleyebilirsiniz. 90 gün altı seyahatleriniz için schengen öğrenci vizesine sahip olmanız gerekecektir. Öğrenim sürenizin 90 gün üzerinde olması halinde Portekiz Öğrenci Oturum İzni vizesine ihtiyacınız olacağı için ulusal vize kategorisi d tipi vizeye sahip olmanız gerekecektir. İkametinizin Türkiye’nin her hangi bir yerinde olması vize başvurunuzun İstanbul veya Ankara üzerinden gerçekleştirilmesine engel olmayacaktır. Uzun süreli ulusal vize başvurularınız için Konsoloslukla yüz yüze mülakatınız olacağı için başvuruda bulunmanız gerekecektir. Erasmus, lisans, yüksek lisans, master, araştırma görevi ile Portekiz’de bulunmanız gerekmesi halinde uzun süreli vizeye ihtiyacınız olabilmektedir. Bu vize türü için randevu gününüzde veya daha sonrasında Konsolosluk ile görüşmeniz gerekecektir. Öğrenci vizesi Portekiz başvurunuzun schengen vize türü olması halinde daha önce parmak iziniz verilmesi halinde yeniden başvuruda bulunmanıza gerek olmayacaktır.

    Staj, 90 gün altı erasmus, dil okulu, kısa süreli öğrenci gezileri için schengen vizeye ihtiyacınız olacağı için c tipi vize kategorisinden başvurunuz kabul edilecektir. Vize Merkezi sizler adına Portekiz Öğrenci Oturum İzni vize başvurularınız için danışmanlık hizmetleri sunarak başvuru dosyanızı hazır hale getirebilecek ve mülakatınızı gerçekleştirebilmeniz için dosyanızı size teslim edebileceklerdir. Hangi vize türüne başvuruda bulunmanız belirlendikten sonra size uygun evrak listeleri hazırlanarak tarafınıza yönlendirilecektir. Belgelerinizi bizlere teslim ettikten sonra evrak kontrolleri, randevu, başvuru formu gibi tüm prosedürleri tamamlayabileceğiz. Öğrenci vizesi Portekiz c tipi ve d tipi vize başvuruları tecrübeli uzman ekibimiz tarafından titizlikle sağlanabilmektedir.

    Vize Merkezi İstanbul ofisimizde sizleri ağırlamaktan memnuniyet duyarız. Bizleri Portekiz öğrenci vizesi 2021 detaylı bilgi için 0212 970 02 77 numaralı telefonlardan da arayabilirsiniz.

    Portekiz öğrenci vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp