İsrail Vizesi Nasıl Alınır 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • E. Demirtaş 05 Ağu 2019, 15:38
    Merhaba, geçen sene kuzenim İsrail’e çalışma vizesi alarak gitti. Şimdi kendisini ziyaret etmek istiyorum ama İsrail vizesi nasıl alınır 2020 yılında vize başvuru işlemlerini sizinle yapabilir miyiz? Kuzenimin her hangi bir belge vermesi gerekiyor mu? Şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Ağu 2019, 15:38

    Merhabalar, 

    Bordo pasaport sahiplerinin İsrail seyahatleri için vize almaları gereklidir ancak hususi, hizmet ya da diplomatik pasaportunuz var ise 90 güne kadar vize almanıza gerek olmamaktadır. Başvuru işlemlerini başlatabilmeniz için pasaportunuzun seyahat sonrası en az 1 yıl daha geçerli olması gerekiyor. 

    İsrail Konsolosluğu Ankara ve İstanbul illerinde bulunduğu için sadece bu iki yerden başvuru yapma hakkınız oluyor. İsrail vizesi alma şartlarında gidiş amacınız en önemli belirleyicidir. Eğer aile ve arkadaş ziyareti yapacaksanız B2 vize türüne başvuru yapmalısınız. 

    İsrail’e aile ve arkadaş ziyareti yapacak kişilerin orada yaşayan kişiden davetiye almaları gereklidir. Davetiye içerisinde adresleri, iletişim bilgileri, seyahat tarihleriniz ve gidiş amacınız mutlaka imzalı olmalıdır. Ayrıca davetiyeyi gönderen kişinin davetiyede imzası olması gerekir. Davet eden kişinin oturum kartı ile birlikte dosyanıza eklemelisiniz. 

    İsrail vizesini nasıl alırım en çok karşılaştığımız sorulardan biri. İsrail Konsolosluğu randevu sistemi ile çalıştığı için başvurunuzdan önce randevuyu ne zamana vereceğini kontrol etmenizde fayda vardır. Konsolosluk yoğun olduğu zamanlarda bir ay sonrasına randevu verebilir bu durumun seyahatinizi etkilememesi için randevu tarihini öğrenmelisiniz. 

    Başvuru işlemleri için sadece davetiye ve evraklar yeterli değildir. İsrail Konsolosluğunun resmi evrakı olan başvuru formunu da doldurmalısınız. Başvuru formunda konaklama yapacağınız yer ile davetiyede ki adresin aynı olması gereklidir. Farklı bilgiler ibraz etmeniz durumunda vizeniz olumsuz sonuçlanabilir. 

    İsrail Konsolosluğu başvurularınızı 7 ile 10 iş günü arası sonuçlandırmaktadır. Müşteri temsilcilerimize evraklarınızı göndermeniz durumunda başvuru işlemlerinizi bizimle yapabilirsiniz. Başvuru esnasında parmak izi gerekmediği için gelmeniz gerekmemektedir ve sizin adınıza yapabiliriz. 

    İsrail vizesi nasıl alınır 2020 sorunuza cevaben sizlere aktarmaya çalıştık ancak evrak listesi ve davetiye örneğini müşteri temsilcilerimizden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimize 0212 970 05 57 telefon numarası üzerinden ulaşabilirsiniz.

    israil vizesi nasıl alınır 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp