İsrail vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. Yıldırım 22 Nis 2020, 10:52
    Merhaba, Eşimle birlikte bordo pasaporta sahibiz ve İsrail’e vize başvurusu yapmak istiyoruz. Konsolosluğu aradım, fakat ulaşamadım. İsrail vizesi 2020 yılı için hangi evraklar isteniyor ve başvuru şartları nelerdir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 22 Nis 2020, 10:52

    Merhabalar, 

    İsrail konsolosluğu vize başvurusunda bulunacak umuma mahsus bordo pasaport sahiplerinin vize almaları şarttır. Diplomatik, hizmet, hususi pasaport sahiplerinin üç aya kadar yapacakları seyahatleri için vize şartı bulunmamaktadır. 

    Vize İsrail konsolosluğu başvurularında kişinin şahsen gelmesi gerekmemekte olup randevu sistemi ile çalışmaktadır. Başvuru sahibinin parmak izi için gelmesi gerekmediği için sizin adınıza başvurunuzu bizler yapabiliriz. Bunun için bizlere evraklarınızı yönlendirmeniz başvurunuzu tamamlamamız için yeterli olacaktır. 

    İsrail konsolosluğu tüm Türkiye üzerinden vize başvurularını sadece Ankara ve İstanbul üzerinden almaktadır. Bu nedenle başvurular yalnızca bu illerden yapılabilmektedir. Her ülkede olduğu gibi İsrail konsolosluğunun vize başvurularında da başvuru formunun doldurulması gerekmektedir. Ardından evraklarınızı hazırlamalı ve randevu almalısınız. 

    Vize İsrail konsolosluğuna yapılan başvurular başvuru yapılmasından itibaren 7-10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Elbetteki konsolosluğun tatil günleri, özel günleri ve sizden isteyeceği eksik belge gibi durumları göz önüne alınarak bu sürenin uzayabileceğini unutmayalım. 

    İsrail vize başvurusunda bulunacak kişilerin mutlaka en az 1 yıl geçerli pasaport sahibi olmaları gereklidir. Seyahat sonrası olarak hesaplamalı ve en az karşılıklı iki boş sayfanın pasaportunuzda olması şarttır. Pasaportunuzun tahrip olması, yırtılması gibi durumlarda konsolosluk geçersiz sayabileceği için başvurunuz riske girebilir. Eski pasaportlarınızı da seyahat geçmişi olarak sunmanız faydanıza olacaktır. 

    Konsolosluk ek belge ya da görüşme talep etme hakkına sahiptir. Başvurunuzu inandırıcı bulmaması ya da istenilen bilgilere ulaşamama gibi durumlarda mülakat yapmak isteyebileceklerini hatırlatırız. 

    İsrail konsolosluğunun randevu sistemi ile çalıştığını belirtmiştik maalesef bazı dönemlerde konsolosluk 1 ay sonrasına randevu verebiliyor. Bu nedenle seyahat edecek kişilerin müşteri temsilcimizden randevu tarihini öğrenerek planlama yapmaları sağlıklı olabilir. 

    İsrail vizesi 2020 yılı başvurusu için evraklar seyahat amacınıza göre farklılık gösterir. Evrak listesi ve fiyat teklifi için müşteri temsilcilerimize 0 (212) 970 05 57 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    israil vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp