İsrail vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • P.Boyacı 28 Nis 2020, 10:19
    Merhaba, İsrail vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Evraklarımı hazırladım ancak İsrail vize ücreti 2020 yılı fiyatlarını bulamadım. Ödemeyi nereye yapıyoruz ve ne zaman yapmamız gerekiyor bilgi vermenizi rica ederim. Hazırladığım evrakların kontrolünü nasıl sağlayabilirim? Evrak listesini de paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Nis 2020, 10:19

    Merhabalar, 

    İsrail vize başvuru için hazırlamanız gereken evraklar seyahat amacınıza göre farklılık göstermektedir. Kısa süreli vizeler B2 vizesi olarak geçmektedir. B2 kategorisi içerisinde turistik, ticari, aile ve arkadaş ziyareti gibi seyahat tipleri mevcuttur. Vize türü aynı olmasına rağmen evrakları farklıdır. 

    Turistik vize başvurusunda bulunmak istiyorsanız, evraklarınızı hazırlayıp başvuru formunuzu doldurduktan sonra Konsolosluktan randevu almalısınız. İstanbul ya da Ankara’daki Konsolosluklardan randevu talebinde bulunabilirsiniz. Konsolosluk parmak izi almamaktadır. 

    Ticari ve aile arkadaş ziyareti gibi kısa süreli vize türlerinde mutlaka davetiyeniz olması gerekmektedir. Eğer bir şirket ziyaretinden bulunmak istiyorsanız antetli kağıda yazılmış kaşeli ve imzalı davetiyeye ihtiyacınız olacaktır. Bu davetiye İsrail’de ziyaret edeceğiniz firmadan alınmalıdır. Ancak aile, arkadaş ziyareti planlıyorsanız İsrail’de ziyaret edecek kişinin kendi imzası bulunan davetiye göndermesi gereklidir. 

    İsrail vizesi ücret konusunda vize başvurularından kolaylık sağlayarak Konsolosluk ve başvuru ücreti talep etmemektedir. İsrail vize fiyat bilgisi o yüzden bulamamış olabilirsiniz. 

    İsrail Konsolosluğu vize başvurularınızı 7-10 iş günü içerisinde değerlendirip sonuçlandırmaktadır. Fakat İsrail Konsolosluğundan randevu almadan başvuru yapamıyorsunuz. Konsolosluk dönemsel olarak ileri tarihlere randevu verebiliyor buda sizin seyahatinizi riske atabilir. O yüzden mutlaka randevu tarihini kontrol ederek planlarınızı yapmanızı öneririz. 

    İsrail vize başvurusunda davetiye kadar önemli diğer belge pasaportunuzdur. Pasaportunuzun seyahat sonrası en az 1 yıl geçerli olması talep edilmektedir. Ayrıca pasaportunuzun tahrip olması, yırtılması gibi durumlarda başvurunuz ret edilebilir veya Konsolosluk tarafından geri çevrilebilir. 

    İsrail vize ücreti 2020 için vize merkezi olarak bizlerden destek almak isterseniz 250 TL üzerinden sizlere yardımcı olacağız. Vize merkezi başvurunuzun tüm aşamalarını takip ederek davetiye, dilekçe ve evraklarınızın kontrolünü ve başvuru formlarınızın doldurulma işlemlerini tamamlayacaktır. Bizlere 0 (212) 970 05 57 telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    israil vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp