İsrail vize başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.Erkuş 28 Nis 2020, 15:31
    Merhaba, İsrail’e konferans katılımcısı olarak gitmeyi planlıyorum. Ayrıca orada çalıştığımız firma ile de görüşme sağlayacağım. Başvurumu ticari olarak yapmak istiyorum. İsrail vize başvurusu 2020 yılı için nasıl yapabilirim ve şartları nelerdir bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Nis 2020, 15:31

    Merhaba,

    İsrail’e konferans katılımcısı olarak gitmeyi planlıyorum. Ayrıca orada çalıştığımız firma ile de görüşme sağlayacağım. Başvurumu ticari olarak yapmak istiyorum. İsrail vize başvurusu 2020 yılı için nasıl yapabilirim ve şartları nelerdir bilgi vermenizi rica ederim. Teşekkür ederim.
    Merhaba, 

    İsrail’e vize başvurusu yapacak bordo pasaport sahiplerinin vize alması zorunlu iken hususi, hizmet ve diplomatik pasaportu olan kişiler 90 güne kadar vizesi seyahat edebilirler. 

    Başvuru için pasaportunuzun seyahat sonrası en az 1 geçerli olması ve iki boş sayfanızın olması istenmektedir. Başvurular tüm Türkiye genelinde yalnızda İstanbul ve Ankara üzerinden yapılmakta olup parmak izi istenmemektedir. 

    İsrail vizesi başvuru işlemleri randevu süreci ile yapılmaktadır. Konsolosluk başvuru yapacak kişilerden randevu alınmasını istemekte ve 1 ay sonrasına bile randevu verebilmektedir. Bu yüzden ilk olarak randevu almanız size zaman kazandırabilir. 

    İsrail’e ticari amaç ile seyahat etmeyi planlıyorsanız ve konferans katılımınıza dair bir belge sunamıyorsanız mutlaka görüşme yapacağınız firmadan davetiye istemelisiniz. Davetiye o firmanın antetli kağıdına yazılmış olmalıdır ancak göçmen bürodan resmi olarak alabilirlerse bu sizin işinizi daha da kolaylaştıracaktır. 

    Konferans katılımızın ile alakalı bir belge ekleyemiyorsanız Konsolosluğa bu bilgiyi vermeniz sorun oluşturabilir. Başvurunuzu ya konferans katılımcısı ya da ticari amaçlı olarak belirlemeniz gereklidir ya da tüm evrakları eksiksiz beyan etmelisiniz. 

    Başvuru işlemleri 7-10 iş günü içerisinde sonuçlandığı gibi randevuyu ileri tarihe verirlerse bu tarih uzayabilmektedir. Konsolosluğun seyahatinizi değerlendirmesi için seyahat tarihlerinizde bu aşamada önem kazanmaktadır. 

    Konsolosluk sizden seyahat süresinizi kapsayan İsrail’de herhangi bir sağlık ya da vefat gibi durumların yaşanması koşullarına karşın seyahat sağlık sigortası talep etmektedir. Bu evrak olmadan kabul etmeyebilirler. 

    Davetiyeniz, evraklarınız ve başvuru formunuzda hata ya da eksik olmasa bile Konsolosluk ret vermek hakkına sahiptir. Ret almanız durumunda Konsolosluğa itiraz etme hakkınız bulunmadığından dolayı ikinci kez başvuru yapmanız gerekecektir. 

    İsrail vize başvurusu 2020 yılı için randevu tarihi ve güncel evrakları 0 (212) 970 05 57 telefon numarasından müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    israil vize başvurusu 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp