İsrail turist vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.Ateş 28 Nis 2020, 10:34
    Merhaba, İsrail’e Ekim ayı gibi ablamla turistik olarak seyahat etmek istiyoruz. İsrail turist vizesi evrakları ve başvuru aşamaları hakkında sizden bilgi almak istiyorum. Bu arada benim daha önceden yeşil pasaportum vardı ama şuan bordo pasaportum var bu durumda vize durumum nasıl olur? Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Nis 2020, 10:34

    Merhabalar, 

    İsrail konsolosluğu hususi, hizmet ve diplomatik pasaportlar için 90 güne kadar yapacakları seyahatleri için vize istemiyor ancak sizin şuan da pasaportunuz bordo olduğu için ve yeşil pasaportunuz artık geçerli olmadığından dolayı vize almanız gereklidir. 

    Bordo pasaport sahiplerinin seyahatleri sonrası en az 1 yıl geçerli pasaportları olması gerekmektedir. Turist vizesi İsrail başvurusu için pasaportunuzda karşılıklı en az 2 sayfa bulunmalıdır. 

    İsrail turistik vize başvuru B2 kategorisine girmektedir. Turistik vize başvurusu için öncelikle sizden istenilen belgeleri hazırlamanız gereklidir. Belgelerinizi hazırlamanızın ardından Konsolosluk sizden evraklar içerisinde başvuru formu talep etmektedir. Başvuru formunu da dosyanıza eklemelisiniz. Konaklama yapacağınız yer ve gidiş dönüş tarihleriniz başvuru formu ve evraklarınızda aynı olmalıdır. 

    İsrail turistik vize başvurusu için İstanbul ya da Ankara’daki Konsolosluktan randevu almanız gereklidir. İsrail Konsolosluğu yaklaşık 1 ay sonrasına randevu verebilmektedir bu yüzden önce randevu almanız ve seyahat tarihlerinizi ona göre planlamanız gerekir.

    Konsolosluk 7-10 iş günü içerisinde sonuçlandırdığı için seyahat tarihinizi buna göre ayarlayıp randevu tarihinin geç olması tutarsızlık yaratacağı ve seyahat tarihiniz geçmiş olacağı için Konsolosluk vizenizi ret edebilir. Bu tarz durumların yaşanmaması için dikkat etmenizde fayda vardır. 

    İsrail turistik vize başvurusu için kişinin parmak izini talep etmemektedir Parmak izine gelmeniz gerekmediği için dilerseniz işlemlerinizi sizler adına Vize merkezi takip edebilir. Evraklarınızı bize ulaştırmanız başvuru işlemlerinizi yapabilmemiz için yeterli olacaktır. Müşteri temsilcilerimiz sizlere randevu tarihi hakkında da detaylı bilgi verebilir. 

    İsrail turist vizesi 2020 yılı için evraklarınız ve başvuru formunuz önemli belgedir. Eksiksiz belge hazırlamak için tam listeyi Vize merkezi müşteri temsilcilerimizden isteyebilir ve 0 (212) 970 05 57 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler, 
    Burcu Altınışık

    israil turist vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp