İsrail Turistik Vize 2023

Bilgi Sayfasına Dön
  • G. Kayabaşı 27 Eyl 2023, 12:51
    Kudüs’ü ziyaret etmek istiyorum. Vize almam gerekiyor mu? Hangi vizeye başvurmalıyım?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Eyl 2023, 12:54

    Merhaba, Kudüs İsrail toprakları içinde olduğu için İsrail turistik vize 2023 yılı şartlarına göre işlemlerin başlatılması gerekmektedir. Güncel diplomatik gelişmeler İsrail için belirleyicidir.

    İsrail’e turistik olarak gidecek Umumi Pasaport yani Bordo Pasaportlu Türk vatandaşları kısa süreli seyahatleri için vize almak zorundadır. Filistin’e gidecek kişiler de İsrail vizesine başvurmak durumundadır. Kudüs turistik ziyaretlerinde de İsrail vizesi gerekmektedir.

    Diplomatik pasaportu olanlar, hususi ve hizmet pasaport sahipleri 90 günden uzun olmayan seyahatlerinde vize almak durumunda değildirler.

    İsrail vize evrakları İsrail Büyükelçiliği tarafından talep edilen vize başvuru evraklarıdır ve eksiksiz olarak tamamı vize başvurularında tamamlanmalıdır. Vize başvuru işlemleri yetkili vize başvuru merkezlerinde yapılabilmektedir.

    Seyahatinizin aksamaması için seyahatinizden 20-25 gün önce başvuru yapmanızı tavsiye ederiz.

    İsrail vize başvuruları için Konsolosluğa şahsen gelmenize gerek yoktur. Kurumumuz vize başvurularınızın gerçekleştirilmesi ve takibi konusunda yetkilidir.

    İsrail vize işlemleri ve tüm dünya vize işlemlerine dair ayrıntılı bilgi, belge ve dokümanlar için web adresimizi ziyaret edebilir, vize uygulamaları hakkında kapsamlı bilgilere web adresimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

    İsrail turistik vize 2023 işlemleri için 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzdan müşteri temsilcimize ulaşabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp