İsrail Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi 2023

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. Koçak 27 Eyl 2023, 11:25
    İsrail’de yaşayan erkek arkadaşımı ziyarete gitmek istiyorum. Onun evinde kalacağım otel rezervasyonum yok. Bu şekilde arkadaş ziyareti vizesi başvurusu yapabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Eyl 2023, 11:27

    Merhaba, aile arkadaş ziyareti vizesine başvuruda bulunabilirsiniz. Bu vize başvurusu için size İsrail’de bulunan akraba ve ya arkadaşınız mutlaka davetiye göndermelidir. İsrail Aile ve Arkadaş Ziyareti Vizesi 2023 başvurusunda davet aldığınız kişiye yakınlığınız davet edilen hakkında bilgi, ziyaretin amacı, talep edilen vizenin süresi, konaklayacağınız yerin adresi, konaklama harcamalarının nasıl karşılanacağının detayları ve seyahatiniz hakkında bilgi verilmelidir.

    Ayrıca, davetiyeyi gönderen kişinin adres ve iletişim bilgileri, imzası davetiyede mutlaka olmalıdır. Eğer İsrail’de oturumu var ise oturum kartı, İsrail vatandaşı ise pasaport görselini de göndermesi gerekmektedir.

    İsrail konsolosluğu vize başvurusunda bulunacak kişilerden bizzat başvuru yapma şartı istemez. İsrail aile arkadaş ziyareti vizesi başvuru yapıldıktan sonra ortalama 10 – 15 iş günü içinde sonuçlanmaktadır.

    İsrail vize başvuruları için Konsolosluğa şahsen gelmenize gerek yoktur. Kurumumuz vize başvurularınızın gerçekleştirilmesi ve takibi konusunda yetkilidir.

    İsrail aile ve arkadaş vizesi 2023 işlemleri için 0212 970 05 31 numaralı telefonumuzdan müşteri temsilcimize ulaşabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp