Hindistan Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.K. 08 Oca 2021, 12:45
    Merhabalar, Hindistan vize ücreti 2021 yılında değişiklikler oldu mu? Hindistan’a her gidişimde farklı fiyat ödemiştim. Geçen senede vize harçlarında Avrupa birliği ülkeleri artış yapmıştı. Hindistan vizemi sizin aracılığını ile almak istiyorum. Size danışmanlık ücreti olarak ne kadar ödeme yapmam gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Oca 2021, 12:45

    Merhabalar,

    Hindistan vizesi ücret, başvuru türü ve vize süresine göre değişiklik göstermektedir. Yabancı uyruklu kişiler elektronik vize alabilirler ve online ödeme yapabilirler fakat Türk vatandaşları Hindistan Büyükelçiliği ya da Başkonsolosluğu’na gittikleri zaman ödemelerini yapmaları gerekmektedir. 2020 yılında ödenen vize ücretleri ile 2021 Hindistan vizesi ücreti aynıdır. Herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Konsolosluğa yaptığınız vize bedeli, vize başvurunuz geri çekilse de, vizeniz verilmese ya da verdikleri vize daha kısa süreli olsa bile iade edilmemektedir.

    Hindistan Vize Ücreti 2021 Yılı Detayları

    2021 Hindistan vizesi ücreti; Turistik vize 103 $, ticari vize 123 $, öğrenci vizesi 83 $, çalışma vizesi (6 aya kadar geçerli) 123 $, çalışma vizesi (1 yıla kadar geçerli) 203 $’dır. Gazeteci vizesi (3 aya kadar geçerli) 83 $, transit vize (15 gün geçerli) 23 $, Konferans vizesi (6 aya kadar geçerli) 83 $’dır. Hindistan vizesi ücret, tedavi amaçla gidişlerde 6 aya kadar geçerli Tıbbi vize harcı 83 $, 6 aydan 1 yıla kadar geçerli Tıbbi vize harcı ise 123 $’dır.  

    Hindistan vize başvurunuzun sorunsuzca yapılabilmesi için evraklarınızı eksiksiz sunmanız gerekir. Zaten Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu ya da Ankara Büyükelçiliği’ne evrakları randevu günü götürdüğünüzde vize memuru evraklarınızı tek tek inceleyip, eğer evraklarınızda eksik varsa dosyanızı kabul etmezler. Eksiklerinizi tamamlayıp ertesi gün tekrar getirmenizi söylerler. Eksikleri tamamlayıp, tekrar Konsolosluğa götürmeniz sizin için zaman kaybı olacaktır. Vize işlemleriniz ile ilgili başvurunuzun her aşamasında Hindistan vize uzmanlarımız sizlere yardımcı olacağı için sizin böyle bir zaman kaybınız söz konusu olmayacaktır. 

    Bu durumda tek yapmanız gereken, hazırlamış olduğunuz evrakları vize uzmanlarımıza ulaştırmaktır.  Evraklarınızı kargo ile gönderebilir ya da size en yakın ofisimize bizzat kendiniz gelerek, ulaştırabilirsiniz. Vize uzmanlarımız formunuzu doldurup, eksik evraklar varsa tamamlamanıza yardımcı olacaklardır. Evraklarınız tamam olduğunda size en yakın randevu tarihini alıp sizi bilgilendireceğiz. 

    Hindistan vize ücreti 2021 yılındaki güncel fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorsanız 0212 970 05 50 numaralı Hindistan özel hattımızdan, vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Hindistan vizesi ücreti 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R.P 25 Mar 2021, 15:41

    Hindistan vize ücreti 2021 hakkında bilgi verir misiniz ne kadardır? Aile olarak tatil planımız var. Çocukların ücretleri de aynı mı oluyor? Danışmanlık ve başvuru ücretli toplam olarak ne oluyor?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2021, 15:47

    Merhabalar,

    Vize Merkezi’mize ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sektörde 20 yıllık tecrübemizle sizlere hizmetimizi sunmakta mutluluk duyarız.

    2021 Hindistan vizesi ücreti ile ilgili sorduğunuz sorunun tek bir cevabı bulunmamaktadır. Bunun nedeni ise hangi vize türüne başvuru yapmak istediğinize bağlı olması ve harç bedeli ona göre değişiklik gösterir. Öncelikle hangi vize türüne başvurmak istediğinizi tespit etmeniz gerekir. Anladığım kadarıyla ailece tatil yapmaya gideceksiniz ve dolaysıyla turistik vizeye başvurmanız gerekiyor. 

    Hindistan Vize Ücreti 2021 İçin Detaylar Ve Gerekli Belgeler Nelerdir?

    • İki güncel pasaport boy fotoğraf 5mm x 5mm (Fotoğrafı yüklenmemiş vize başvuruları kabul edilmeyecektir)
    • İkametgâh belgesi
    • Türkiye vatandaşı olmayan başvuru sahipleri için ikamet izni fotokopisi
    • Orijinal Pasaport ve fotokopisi (dönüş tarihinizden sonra en az 6 ay daha süresi olan pasaportu)
    • Hindistan Konsolosluğu’na hitaben İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi
    • Otel rezervasyon onayı
    • Uçuş detayları (gidiş ve dönüş biletleri)
    • Güncel şahsi banka hesap özeti

    2021 Hindistan vizesi ücreti 103 dolardır (turistik). Hindistan vizesi ücret ödemesi evrakları teslim edip, parmak izi vereceğiniz randevu günü yapmanız lazım. Randevu günü mutlaka ödeme yapacağınız dolar bozuk yanınızda bulunsun, eğer Hindistan turistik vize ücreti miktarınız tam olmadığı takdirde para üstü vermezler ve dışarıya çıkıp paranızı bozdurmanızı isteyecekler. Bundan dolayı, para bozdurmak için döviz bürosu aramak zorunda kalıp, zaman kaybetmeyiniz.

    Hindistan vize başvurular öğleden önce kabul edip, öğleden sonra da pasaportunuza vize basılmış olarak verilecektir. Genelde saat 17:00 - 17:30 arası pasaportları verirler. Sizin gelmenize gerek olmadan vize uzmanlarımız Konsolosluktan pasaportunuzu alıp talebiniz üzere size kargo ile gönderebiliriz. Yabancı uyruklu kişilerin Hindistan vize başvuruları daha uzun sürebiliyor. Detaylı araştırmaya girmez ise 3-4 iş günü içinde sonuçlanır.

    Hindistan başvurunuzun olumlu ya da olumsuz değerlenmesi tamamen Konsolosluk memurların kararına tabiidir.

    Hindistan vize ücreti 2021 yılında ile ilgili detayları açıklamaya çalıştık. Hindistan vizesi ücret ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 02129700550 numaralı telefonumuzdan Hindistan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp