Vatandaşlık İşlemleri

Hindistan Vatandaşlığı Koşulları

  • Her iki ebeveynin de Hindistan doğumlu olması durumunda Hindistan vatandaşlığına geçme hakkına sahip olursunuz. 
  • 26 Ocak 1950’den sonra ve 10 Aralık 1992’den önce doğanların babaları eğer doğuştan Hindistan vatandaşı ise Hindistan vatandaşlığına geçebilirler.
  • Hint kökenli olup vatandaşlık başvurusundan önce 7 yıl boyunca Hindistan’da ikamet eden yabancılar vatandaşlık başvurusunda bulunabilirler.
  • Hintli biriyle evli olup 7 yıl boyunca Hindistan'da ikamet eden yabancılar vatandaşlık başvurusunda bulunabilirler.
  • 12 yıl boyunca Hindistan’da ikamet eden yabancılar vatandaşlık başvurusunda bulunabilirler.

 

HİNDİSTAN VATANDAŞLIĞINA GEÇİŞ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
+90 (212) 970 05 50
online@vizemerkezi.com
Ankara
+ 90 (312) 970 05 50
info@cieltur.com
İzmir
+90 (232) 970 05 50
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 20 25
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com