Hindistan Vize Randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.V.D. 12 Oca 2021, 09:44
    Merhabalar, Hindistan vize randevusu 2021 yılında aldığımız yer değişti mi? Daha önce Konsolosluğa randevu almak için Hindistan başvuru formu dolduruyor ekrandan randevuyu alıyorduk. Şimdi Konsolosluğu mu aramamız gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Oca 2021, 09:44

    Merhabalar,

    Hindistan vizesi randevu işlemlerinin yapılması konusunda herhangi bir değişiklik olmamıştır. Hindistan vize işlemlerinin yapıldığı siteye giriş yapıp vize türünüze seçtiğinizde doldurmanız gereken form otomatik olarak gelmektedir. Formu doldurduktan sonra sizi resminizi yükleyeceğiniz sayfaya yönlendirir, Fotoğraf ölçülerinizin 50 mm x 50 mm ise sorunsuz bir şekilde resminizi yüklersiniz. Bu sayfayı onayladıktan sonra karşınıza randevu alacağınız sayfa gelir. Hindistan vizesine randevu almak bu sayfada gerçekleşir. Uygun tarihe randevu alıp, formun çıktısını almanız gerekir. Formlar ve hazırlamış olduğunuz evraklarınızla birlikte randevu aldığınız gün Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu ya da Ankara Büyükelçiliği’ne giderek dosyanızı teslim eder, parmak izi verirsiniz. Vize işlemleri öğlen saat 13:00 e kadar biter, öğleden sonra da saat 16:45 – 17:15 arası pasaportları dağıtım yaparlar. Bu sistem Covid 19 öncesi işleyen bir sistemdir. Covid 19 salgını sonrası herhangi bir değişiklik olmazsa aynı sistem devam edecektir.

    Hindistan Vize Randevusu 2021 Yılında Nasıl Alabiliriz?

    Hindistan Hükümetinin almış olduğu karara göre Covid 19 salgını nedeniyle vize işlemleri kabul edilmemektedir. Sizin sorunuzda bahsettiğiniz gibi yüksek cirolu ithalat- ihracat yapan şirketlere Konsoloslukların verdiği özel izinle ülkeye giriş çıkış yapılabilmektedir. Pandemi dönemi bittikten sonra Hindistan vizesi randevu işlemleri daha önce uygulanan sisteme geri dönüş yapılacaktır.

    Hindistan vizesine randevu almak isteyen başvuru sahiplerinin ilk önce vize uzmanlarımızı arayarak, Pandemi dönemi sonrası işlemlerini hızlıca yaptırmak için iletişim bilgilerinizi bırakmanız yeterli olacaktır. Hindistan vize uzmanlarımız gidiş amacınıza uygun olan evrak listesini size mail atacaklardır. Bunun sonucunda vize takip sistemimizde kaydınız oluşmaktadır. Hindistan vize işlemleri başladığı zaman ilk önce mail atarak kayıt oluşturduğumuz başvuru sahiplerini arayıp bilgi verilecektir. Bu aşamada evraklarınızı hazırlayıp ister kargo ile ister size en yakın ofisimize gelerek vize uzmanlarımıza ulaştırabilirsiniz. Siz değerli zamanınızı sevdiklerinize ayırın, Hindistan vizeniz tecrübeli uzmanlarımızın elinde güvenli ve hızlı bir şekilde hazır olacaktır.

    Hindistan vize randevusu 2021 yılında nasıl alabileceğiniz hakkında kafanıza takılan sorular için 0212 970 0559 numaralı Hindistan özel hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel Erdin

    Hindistan vize randevusu 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R.T 25 Mar 2021, 16:08

    Hindistan vize randevusu 2021 nasıl ve nereden alınıyor? Randevu için yardımcı olabilir misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2021, 16:16

    Merhaba,

    Hindistan vizesi randevu işlemlerinin yapılması konusunda size yardımcı olmakta mutluluk duyduğumuzu bilmenizi isteriz.

    2021 Hindistan vizesine Covid 19 salgını nedeniyle henüz turistik vize verilmiyor. Sadece yüksek cirolu özel ticari vize işlemleri dışında henüz başvuru almadığını belirtmiştir. Başvuruların tekrar ne zaman başlayacağı hakkında kendi sitelerinde bir bilgi verilmiyor. Hindistan uzmanlarımız bu konuda herhangi bir gelişme olursa sizi arayıp bilgilendirir.

    Hindistan Vize Randevusu 2021 Nasıl Ve Nereden Alınır?

    Hindistan vizesine randevu almak isteyen başvuru sahiplerinin öncelikle Hindistan vize uzmanlarımızı arayarak, iletişim bilgilerinizi bırakmanız yeterlidir. Hindistan vize uzmanlarımız gidiş amacınıza uygun olan evrak listesini size e-mail atacaklardır. Sonrasında vize takip sistemimizde kaydınız oluşturulacaktır. Hindistan vizesi randevu işlemleri başlatıldığı zaman ilk önce mail atarak kayıt oluşturduğumuz başvuru sahiplerine arayıp bilgi veririz. Bu etapta evraklarınızı hazırlayıp ister kargo ile ister size en yakın ofisimize ziyaret ederek vize uzmanlarımıza ulaştırabilirsiniz. Hindistan vize uzmanlarımız formunuzu eksiksiz doldurduktan sonra, size en yakın randevu tarihinizi alıp size bildireceklerdir.

    Hindistan vizesine randevu almak için hangi şehirden yapılacağı, Hindistan Devleti tarafından başvuru yoğunluklarına göre belirlenmiştir. Sakarya, Balıkesir, Aydın, Denizli, Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Bursa, Çanakkale, Manisa, Yalova ve Muğla’da ikamet ediyorsanız, Hindistan vize başvurularınızı Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu’na, bu iller dışındaki ikamet edenler için Hindistan Ankara Büyükelçiliği başvuru yapmanız gerekir.

    Hazırlamanız Gereken Evraklar

    • Orijinal Pasaport ve fotokopisi (dönüş tarihinizden sonra en az 6 ay daha süresi olan pasaportu)
    • Hindistan Konsolosluğu/Büyükelçiliği’ne hitaben İngilizce yazılmış vize talep dilekçesi
    • Otel rezervasyon onayı
    • Uçuş detayları (gidiş - dönüş)
    • Güncel şahsi banka hesap özeti (Son 20 gün içinde aldığınız vadesiz banka dökümü sunmanız gerekiyor)
    • İki güncel pasaport boy fotoğraf 5mm x 5mm (Fotoğraf yüklenmemiş vize başvuruları kabul edilmeyecektir)
    • İkametgâh belgesi
    • Türkiye vatandaşı olmayan başvuru sahipleri için ikamet izni fotokopisi

    Hindistan vize başvurularını öğleden önce kabul ederler, öğleden sonra da pasaportunuza vize basılmış olarak alabilirsiniz. Genelde saat 17:00 - 17:30 arası pasaportları veriyorlar. Sizin gelmenize gerek olmadan dilerseniz vize uzmanlarımız Konsolosluktan pasaportunuzu alıp size kargo ile gönderebilirler.

    Hindistan vize randevusu 2021 yılında nasıl ve nereden alınır konusunda kafanıza takılan sorular için 02129700550 numaralı Hindistan hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp