Hindistan Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • B.B. 08 Oca 2021, 16:12
    Merhabalar, Hindistan vize fiyatları 2021 yılında ne kadar oldu? Hindistan vize türleri ve vize sürelerine göre fiyatlar değişiklik gösterir mi? Size danışmanlık ücreti ne kadar ödememiz gerekiyor? Detaylı bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Oca 2021, 16:12

    Merhabalar,

    Hindistan vize fiyatları, başvuru türü ve vize süresine göre değişiklik gösterir. Elektronik vize hakkı verilen yabancı uyruklu başvuru sahipleri, elektronik vize alırken online ödeme yapabilirler fakat Türk vatandaşlarının vize başvuruları Hindistan Büyükelçiliği ya da Başkonsolosluğu’ndan yapılmaktadır. Geçen yıl ödenen vize fiyatları ile 2021 yılında ödenecek olan Hindistan vize fiyatları aynıdır. Konsolosluğa yaptığınız ödemeler, vize başvurunuzu geri çekseniz de, vizeniz verilmese de ya da verdikleri vize daha kısa süreli olsa bile geri iade edilmeyecektir.

    Hindistan Vize Fiyatları 2021 Yılı Detayları

    2021 yılı Hindistan vize fiyatı vize türü ve süresine göre; Turistik vize fiyatı 103 $, ticari vize 123 $, öğrenci vizesi 83 $ olarak uygulanmaktadır. Çalışma vizeleri kalma süresilerine göre değişiklik göstermektedir. 6 ay veya daha az süre çalışmak için gidecek olan kişiler 123 $, 6 aydan 1 yıla kadar çalışacak olanlar ise 203 $ ödeyecektir. Gazeteci vizesi (3 aylık) 83 $, transit vize (15 gün) 23 $, Konferans vizesi (6 ay) 83 $’dır. Hindistan vize fiyatı, tedavi amaçla gidişler için 6 aya kadar geçerli olan tıbbi vize harcı 83 $, 6 aydan 1 yıla kadar geçerli olan tıbbi vize harcı ise 123 $’dır.  

    Hindistan vizenizi sorunsuzca alabilmeniz için evraklarınızı eksiksiz sunmalısınız. Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu ya da Ankara Büyükelçiliği randevu günü evrakları götürdüğünüzde görevli memur, evraklarınızı tek tek incelemektedir. Evraklarınızda eksiklikler ya da hatalar varsa dosyanızı kabul etmezler. Sizden eksikleri tamamlamanızı, ertesi gün ya da formunuza yazdıkları tarihte tekrar getirmenizi söylerler. Eksikleri tamamladıktan sonra, tekrar Başkonsolosluğa ya da Büyükelçiliğe götürmeniz gerekir. Bu durumda sizin için zaman kaybı olacaktır. Hindistan vize işlemlerinizi en güvenli ve sorunsuz olarak içeriye sokmak istiyorsanız Hindistan vize uzmanlarımızla görüşüp, danışmanlık hizmeti almanızda fayda vardır. Vize başvurunuz ile ilgili işlemlerinizin her aşamasında vize uzmanlarımız sizlere yardımcı olacaktır. 

    Yapmanız gereken sadece hazırlamış olduğunuz belgeleri vize uzmanlarımıza ulaştırmaktır.  Evraklarınızı isterseniz kargo ile gönderebilir ya da size yakın olan ofisimize gelerek, ulaştırabilirsiniz. Vize uzmanlarımız formunuzu eksiksiz dolduracak, size en yakın randevu tarihinizi alıp size bildireceklerdir. Eksik belgeleriniz varsa vize uzmanlarımız tamamlamanıza yardımcı olacaklardır. 

    Hindistan vize fiyatları 2021 yılı içinde değişiklik gösterebilir, randevu günü problem yaşamamak için güncel fiyatlar hakkında 0212 970 05 50 numaralı Hindistan özel hattımızı arayarak, vize uzmanlarımızdan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Hindistan vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.B. 25 Mar 2021, 16:30

    Hindistan vize fiyatları 2021 için değişti mi? Vize ve danışmanlık fiyatları ne kadar?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 25 Mar 2021, 16:37

    Merhabalar,

    Hindistan vize fiyatı ila ilgili bilgi için Vize Merkezi’mize ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ediyoruz. Sektörde 20 yıllık tecrübemizle size yardımcı olmakta mutluluk duyarız.

    Sorduğunuz sorunun tek bir cevap bulunmamaktadır. Bunun nedeni ise hangi vize türüne başvuru yapmak istediğinize bağlı olması ve o vize türünün harç bedelini ödenmelidir. Parmak izi bedeli için ayrıca ödeme yapılmaz. İlk olarak, hangi vize türüne başvurmak istediğinizi tespit etmeniz gerekiyor.

    Hindistan vize fiyatları 2021 Hakkında Bilgileri

    Hindistan Vize Türlerine Göre Hindistan vize fiyatları: Hindistan turistik vize: 103 $, Ticari vize: 123 $, Öğrenci vizesi: 83 $,  Transit vize: 23 $ (en fazla 15 gün kalabilirsiniz)

    Çalışma Vizeleri Kalma Süresine Göre Değişiklikleri: 6 ay veya daha az süre çalışmak için gidecek olan kişiler 123 $, 6 aydan 1 yıla kadar çalışacak olanlar 203 $ ödeyecektir, Gazeteci vizesi bedeli 83 $ (en fazla 3 ay kalabilirsiniz), Konferans vizesi 83 $’dır. (en fazla 6 ay kalabilirsiniz), Tıbbi vize harcı bedeli 83 $ (Tedavi amaçlı gidişler 6 aya kadar geçerli), 6 aydan 1 yıla kadar geçerli olan tıbbi vize harcı bedeli 123 $’dır.

    Hindistan vize işlemlerinizi sorunsuz olarak sonuçlanmasını istiyorsanız Hindistan vize uzmanlarımızla görüşüp, danışmanlık hizmeti almanız faydalı olacaktır. Hindistan vize fiyatları hakkında güncel bilgileri de uzmanlarımızdan öğrenebilirsiniz. Vize başvurunuz ile ilgili işlemlerinizin her aşamasında vize uzmanlarımız sizlere yardımcı olurlar.

    Tarafınızdan yapmanız gereken sadece hazırlamış olduğunuz belgeleri vize Hindistan uzmanlarımıza ulaştırmaktır.  Başvuru evraklarınızı istiyorsanız kargo ile gönderebilir ya da size ofisimize gelerek, ulaştırabilirsiniz. Uzmanlarımız formunuzu eksiksiz dolduracak ve en yakın randevu tarihinizi alıp size bildireceklerdir. Eksik belgeleriniz varsa da vize uzmanlarımız tamamlamanıza yardımcı olurlar. 

    Hindistan vize başvurunuzun hangi şehirden yapılacağı konusuna gelirsek, Hindistan Devleti tarafından şehir başvuru yoğunluğa göre belirlenmiştir. Aydın, Denizli, Çanakkale, Manisa, Muğla Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir, Bursa ve Yalova’da ikamet ediyorsanız, Hindistan vize başvurularınızı Hindistan İstanbul Başkonsolosluğu’na, bu iller dışında ikamet edenler için Hindistan Ankara Büyükelçiliği’ne başvuru yapmanız gerekecektir. Hindistan vize uzmanlarımız başvuru formunuzu doldurduktan sonra, ikamet ettiğiniz bölgeye göre Başkonsolosluktan (İstanbul) ya da Büyükelçilikten (Ankara) randevunuzu alacaktır. 

    Hindistan vize fiyatı randevu günü ödeyebiliyorsunuz. Hindistan vizesinde biyometrik parmak izi alındığından ve bu sizin ilk Hindistan vizeniz olduğundan mutlaka vize randevusunda şahsen bulunmanız gerekmektedir. Aynı zamanda konsolosluğa sunduğunuz evrakların seyahat amacınıza uyup uymadığının kontrolü için mülakat yapılmaktadır. Genelde, parmak izi verildikten sonra, aynı gün saat 17:00 -17:30 arası pasaportunuzla vizeniz verilmiş olur.

    Hindistan vize fiyatları 2021 ilgili tüm detayları açıklamaya çalıştık. Hindistan vizesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 02129700550 numaralı telefonumuzdan Hindistan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp