Hindistan turistik vize 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • C. T. 27 Oca 2020, 11:44
    Merhaba, Hindistan turistik vize 2020 nasıl alınır? Gerekli evrakları ve ücreti için de bilgi istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 27 Oca 2020, 11:44

    Selam, Hindistan turist vizesi başvurusunda bulunacak kişiler için doğru kategori ile başvuru yapılmalıdır. Ticari ve turistik başvurular için konsolosluk tarafından talep edilen evraklar farklılık gösterebilir. Turistik başvurular için gerekli olan belgeler kişinin çalışma durumuna göre değişiklik göstermektedir. 

    Hindistan turistik vize 2020 gerekli evraklar

    Hindistan turist vizesi gerekli evraklar çalışanlar, ev hanımları ve emekliler için şu şekildedir;

    Çalışanlar için; Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır), 5x5 cm boyutlarında güncel arka fon beyaz 2 adet biyometrik fotoğraf, nüfus müdürlüğünden alınmış ikametgah kaşe ve imzalı olmalıdır. Nüfus müdürlüğünden sağlanamıyorsa e-devlet şifresi ile e-devlet adresinden alınan ikamet belgesi de kabul edilmektedir. Vadesiz şahsi banka hesap dökümü (son 3 ay içerisinde alınmış güncel en az 2,500 TL bakiyesi bulunan, banka yetkilisi tarafından kaşe imzalı olmalıdır), Otel ve uçak rezervasyonu.

    Öğrenci ve ev hanımları için sponsor gereklidir (Sponsor 1.derece yakın olmalıdır. Anne-baba-eş gibi). Öğrenci veya ev hanımı için sponsor olan kişi konsolosluğa hitaben İngilizce bir dilekçe sunmalıdır. Dilekçenin içeriğinde seyahat edecek kişinin bilgileri, hangi tarihlerde seyahat edeceği seyahat için gerekli olan tüm masrafların sponsor olan kişi tarafından karşılanacağı beyan edilmelidir. Başvuru için gerekli olan banka hesap dökümü de yine sponsor olacak kişi tarafından sağlanmalıdır. Başvuru için zorunlu olan diğer evraklar da hazırlanmalı ve sunulmalıdır. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerliliği bulunmalıdır), 5x5 cm boyutlarında güncel arka fon beyaz 2 adet biyometrik fotoğraf, nüfus müdürlüğünden alınmış ikametgah kaşe ve imzalı olmalıdır. Nüfus müdürlüğünden sağlanamıyorsa e-devlet şifresi ile e-devlet adresinden alınan ikamet belgesi de kabul edilmektedir. Vadesiz şahsi banka hesap dökümü (son 3 ay içerisinde alınmış güncel en az 2,500 TL bakiyesi bulunan, banka yetkilisi tarafından kaşe imzalı olmalıdır), Otel ve uçak rezervasyonu.

    Emekliler için; emekli maaşının yattığı banka hesap dökümü (son 3 ay içerisinde alınmış banka yetkilisi tarafından kaşe imzalı olmalıdır.) Varsa vadesiz şahsi banka hesap dökümü de eklenmelidir.

    Hindistan turistik vize 2020 Konsolosluk harç ücreti; 103 $’dır. Vize harcı Hindistan Konsolosluğu'na nakit olarak yapılmaktadır. Vize başvurusunun reddedilmesi durumunda iadesi bulunmamaktadır. Vize Merkezi olarak da Hindistan turist vizesi ücret için 57 $ danışmanlık ücreti almaktayız.

    Vize başvurusu ya da daha detaylı bilgi için bizleri arayabilirsiniz. +90 212 970 05 50

    Saygılarımızla, 

    Vize Merkezi

    Hindistan turistik vize

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp