Hindistan başvuru formunu nasıl doldurulmalıdır? 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • Z.Ç. 13 Haz 2019, 21:24
    Merhaba, Hindistan başvuru formunu nasıl doldurulmalıdır? 2019 bilgisi rica ediyorum. Ben az önce Hindistan için online vize başvuru formunu tamamladım ve kaydettim. İzmir'de ikamet ettiğim için de Ankara konsolosluğundan 5 temmuz için randevumu aldım. Ancak elimde uygun bir fotoğraf bulunmadığı için ve formda daha sonra geri dönüp yükleme imkanım olduğu yazdığı için forma fotoğraf yükleyemedim. Başvuru formumun PDF'i elimde ancak fotoğrafı online olarak nasıl yükleyeceğimi çözemedim. Başvuruyu tamamen bitirip vize görüşmesi için tarih aldıktan sonra fotoğraf yükleyemiyor muyum? Eğer yükleyemiyorsam, sadece başvuru formunun çıkıtısının üzerine gerekli fotoğrafı iliştirirsem bu bir sıkıntı oluşturur mu? Yoksa şu an başvurumu online olarak tekrarlamam mı gerekiyor? En kısa zamanda geri dönebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler Aslı Zeynep Çelikcan
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Haz 2019, 21:24

    Merhabalar,

    Hindistan başvuru formu doldurmaya başlamadan önce forma yüklemeniz gereken 50 x 50 mm boyutundaki biyometrik çekilmiş fotoğrafınızı hazırlamış olmanız gerekir. Formu online doldurduktan sonra fotoğraf yüklemediğiniz taktirde formu Hindistan Konsolosluğu kabul etmemektedir. Formu yeniden doldurup getirmenizi isteyecektir. Doldurduğunuz formda emin olamadığınız cevaplar yazdı iseniz ,fotoğrafınızı yükleme yapamakta zorlandıysanız size en yakın şubemizi arayıp danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi /Yüksel Erdin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.A. 11 Tem 2019, 11:41

    Merhaba, ben online başvuru formunu fotoğraf yüklemeden tamamladım. Eğer fotograf hazır değilse, bunu daha sonra da yapabilirseniz yazıyordu ama daha sonra fotograf yüklemek için tekrar bir seçenek sunmadı ve doğrudan vize görüşme tarihi verdi. bu durumda ne yapmak gerekiyor?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.R.K. 30 Eyl 2019, 13:09

    Turistik vize başvuru formunu nereden indirebilirm

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.A. 30 Eyl 2019, 13:11

    YEŞİL PASAPORTUM VAR, DEEPNATURE TUR İLE 10 GÜN NEPAL-HİNDİSTAN TURUNA GİDECEĞİM. VİZE FORMU VE RANDEVU İÇİN NE YAPMALIYIM.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.Y. 30 Eyl 2019, 13:25

    bu ay içinde hindistana gideceğim , ancak bundan önceki gidiş gelişlerim sık aralıklar ile olduğu için vize alırken sorunlar yaşadım. Hindistanda gittiğim zaman bir ev kiralasam oraya muli giriş çıkış vize alınabilir mi acaba?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp