Cibuti vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • I.K. 17 Haz 2021, 18:27
    Merhabalar, ben kurumunuzun vize başvuruları sırasında nasıl bir destek verdiğini öğrenmek amacıyla bu soruyu oluşturuyorum. Başvurunun hangi durumlarda Cibuti vizesi reddi 2021 yılı kararı ile sonuçlandığını öğrenmek istiyorum. Kendim yaparsam başvurumun olumsuz sonuçlanması ihtimalinden korkuyorum. Siz bu konuda nasıl bir teminat veriyorsunuz acaba?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2021, 18:27

    Merhaba, Cibuti vizesi ret kararı yalnızca başvuruları değerlendirme yetkisine sahip olan konsolosluk tarafından verilebilmektedir. Vize talebinin oluşturulması aşamasında danışmanlık desteği vermekte olan kurumumuzun başvuruları kabul ederek değerlendirme yetkisine sahip olmadığını hatırlatırız. Cibuti’ye yapılan vize başvuruları konsolosluk tarafından değerlendirilmesinin ardından uygun görülmemesi halinde olumsuz olarak sonuçlandırılabilmektedir.

    Kurumumuz başvuru sahiplerinin sıkça yaptığı hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi ihtimalini ortadan kaldırarak başvurunun en doğru şekilde yapılması konusunda destek vermektedir. En sık rastlanılan Cibuti vize ret kararı başvuru sırasında talep edilen belgelerin eksik yada hatalı olarak ibraz edilmesi gösterilebilmektedir. Evrakların eksik veya hatalı olarak değerlendirmeye sunulması güvensizliğe neden olacağından sonucu doğrudan etkileyen nedenler arasında yer almaktadır.

    Temsilcilerimiz işlemler sırasında profesyonel olarak sağlamış olduğunu danışmanlık desteği sayesinde başvuruların şahsınız adına seyahat planına uygun şekilde gerçekleştirilmesi konusunda destek vermektedir. Başvuruların konsolosluk tarafından reddedilmesi halinde ödenen vize ücretleri iade edilmemektedir. Bu nedenle Cibuti vize işlemleri konusunda uzman kadromuzdan destek alarak sürecin en doğru şekilde yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

    Cibuti vizesi ret kararı ile işlemlerin hatalı olarak yapılması durumunda da karşılaşılabilmektedir. Vize türünün doğru işaretlenmesi, başvuru formunun eksiksiz biçimde doldurulması değerlendirme aşamasında oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. İşlemleri temsilcilerimiz desteği ile gerçekleştirerek şahsen bulunmanıza gerek olmadan uzaktan rahat ve kolay bir şekilde takip edebilirsiniz.  

    Cibuti vizesi reddi 2021 yılı için dikkat edilmesi gereken konuları tarafınız ile paylaşmış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruların oluşması halinde vize temsilcilerimiz ile iletişime geçerek detaylı bilgilere ulaşım sağlayabilirsiniz. 20 yılı aşkın deneyimimizden faydalanmak ve alanında uzman kadromuzun desteği ile vize talebinizi oluşturmak için +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden bizimle kolaylıkla iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Cibuti Vizesi Reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.G. 23 Ağu 2021, 22:11

    İyi akşamlar, iyi çalışmalar dilerim öncelikle. Cibuti vizesi reddi 2021 yılında karşılaşıldığında başvuru sahiplerinin ne yapabildiklerini öğrenmek istiyorum. Acaba böyle bir durum yaşarsam bunu düzeltme şansım var mıdır ve karşılaşmamak için dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bu konuda bana yardımcı olursanız eğer çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ağu 2021, 22:13

    İyi günler, Cibuti’yi ziyaret amacıyla yapılan vize başvuruları konsolosluk tarafından değerlendirilmektedir. Bu nedenle Cibuti vizesi ret kararı yalnızca konsolosluğun inisiyatifinde verilen bir karardır. Kurumumuz başvuru işlemlerinin talep edildiği şekilde eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi aşamasında destek vermektedir. Vize taleplerini kabul etme ve değerlendirme konusunda herhangi bir yetkiye sahip olmadığımızı hatırlatmak isteriz.

    Başvurular sırasında eksik evrak teslim edilmesi, başvurunun hatalı olarak yapılması, seyahat bitişinden sonra ülkeden çıkış yapılacak olduğunun taahhüt edilmemesi Cibuti vize ret kararları arasında yer almaktadır. Bu nedenle başvurunun hatasız olacak şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Konsoloslukların Cibuti vizesi ret nedenlerini açıklama zorunlulukları bulunmamaktadır. Bu nedenin açıklanması halinde söz konusu sorunun ortadan kaldırılması şartı ile tekrardan başvuru yapılabilmektedir. Başvuru sahiplerinin bu karara istinaden itiraz dilekçesi yazma hakkına sahip olduklarını da hatırlatmak isteriz. Vize talebi oluşturulması aşamasında tarafımızdan destek alarak başvuru sahiplerinin süreç içerisinde sıkça yaptıkları hatalardan dolayı Cibuti vize ret kararı ile karşılaşmaları ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz tüm işlemleri şahsınız adına tamamlarken rahatlıkla takip edebilmenizi sağlamaktadır.

    Cibuti vizesi başvuru sürecine dair detaylı bilgi almak istemeniz veya vize talebi oluşturulması aşamasında tarafımızda destek talep etmeniz halinde bizimle doğrudan görüşme yapabilirsiniz. Uzman kadromuzla görüşmek için ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vizesi reddi 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru sırasında kurumumuzdan destek almak için yukarıda yer verdiğimiz iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Bilgi almak için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp