Cibuti vizesi nasıl alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ö.G. 17 Haz 2021, 16:28
    İyi günler, ben turistik gezi amacıyla Cibuti seyahati gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Cibuti vizesi nasıl alınır 2021 yılı için başvuru şartları nelerdir öğrenmek istiyorum. Yeşil pasaport sahiplerinin de vize sahibi olması gerekiyor yoksa herhangi bir vize muafiyeti söz konusu mu? Bilgilendirme için teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2021, 16:28

    İyi günler, Hususi (Yeşil) Pasaport sahiplerinin Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport ve Hizmet (Gri) Pasaportu sahipleri gibi Cibuti seyahatleri öncesinde vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Onaylanan vize talebi geçerli süreye sahip pasaport ile seyahat gerçekleştirilebilmektedir. Cibuti'ye vize nasıl alınır sorusu tarafımıza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Bunun için öncelikle seyahat amacının ve süresinin belirlenmesi şartı aranmaktadır.

    Söz konusu seyahat planının uygunluk göstermesi durumunda Cibuti vizesi alma yolları arasında e-vize başvurusu yer almaktadır. Cibuti online vize başvuruları konusunda kurumumuz başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vererek işlemlerin konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesi konusunda yardımcı olmaktadır. Başvuru işlemlerinin talep edildiği biçimde tamamlanması ve gereken evrakların eksiksiz olarak değerlendirmeye sunulması sürecin olumlu olarak sonuçlanabilmesi açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Talep edilen bilgi ve belgelerin eksik, hatalı ya da tutarsız olarak ibraz edilmesi konsolosluğun güvensizliğine neden olacağından başvurunun olumsuz olarak sonuçlanmasına ya da doğrudan işlememe alınmamasına neden olabilmektedir. Olumsuz olarak değerlendirilen başvurularda vize ücretleri başvuru sahiplerine iade edilmemektedir. Bu nedenle sürecin doğru olarak yönetilmesini planlanan seyahatin sorunsuz biçimde gerçekleştirilmesi açısında önem arz etmektedir.

    Cibuti vizesi alma yolları ile ilgili olarak daha detaylı bilgi talep etmeniz halinde alanında uzman kadromuz ile görüşerek planladığınız seyahatten bahsedebilirsiniz. Temsilcilerimiz seyahatinize uygun olarak yapılması gerekenler, evraklar ve ücretler hakkında güncel bilgileri tarafınızla paylaşacaktır.

    Cibuti vizesi nasıl alınır 2021 başvuru şartlarına dair sorunuzu size yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Seyahat planınıza uygun olacak şekilde daha detaylı bilgi almak istemeniz halinde veya başvuru adımlarını kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuzdan bilgi almak için +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuzu kullanabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla

    Cibuti Vizesi Nasıl Alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • D.S. 23 Ağu 2021, 15:52

    Selamlar öncelikle, Cibuti vizesi nasıl alınır 2021 yılında yapılacak başvurularda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir ve tam olarak nereden başlanması gerekiyor bunları öğrenmek istiyorum. Turistik gezi amaçlı seyahatler için yapılan başvurular için ne kadar bir süreye ihtiyaç duyuluyor ve konsolosluğun onaylaması çok uzun sürüyor mu? Bunlarla ilgili bana kısa bir bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ağu 2021, 15:56

    İyi günler, Cibuti'ye vize nasıl alınır sorusu kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Bunun için ilk olarak başvuru sahiplerinin seyahatlerini ne kadar süreliğine ve hangi amaçla yapacak olduklarını belirlemesi gerekmektedir. Başvuru yapılacak olan vize türü söz konusu şartlara bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Vize türleri için talep edilen belgeler ve ücretler de birbirinden farklı olmaktadır.

    Turistik gezi amacıyla Cibuti’yi ziyaret edecek kişilerin Cibuti vizesi alma yolları arasında online adımlarla e-vize başvurusunda bulunulabilmesi yer almaktadır. Elektronik vize başvurularında gereken evrakların başvuru sistemine yüklenmesi ve başvuruya dair adımların doğru olarak tamamlanması şartı aranmaktadır. Kurumumuz bu konuda sağlamış olduğu destekle birlikte başvuru sahiplerinin süreci oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilmeleri konusunda yardımcı olmaktadır.

    Başvurunun Cibuti vizesi alma yolları arasından online vize talebi ile oluşturulması halinde ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir. Söz konusu süre konsolosluk yoğunluğu, resmi tatil günleri gibi durumlarda farklılık gösterebilmektedir. Vize talebi oluşturulması işlemlerinin seyahat planının en az 2 hafta öncesinden başlatılmasını tavsiye ederiz.

    Cibuti vize işlemleri ile ilgili oluşan diğer sorularınızı sorabilmek veya vize talebi oluşturma adımlarını kurumumuz desteğiyle başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Uzman temsilcilerimizle görüşmek için 0212 970 05 38 numaralı telefonumuzu kullanabilir veya size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vizesi nasıl alınır 2021 yılı başvuru şartlarına dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru işlemlerini bizim desteğimizle başlatmak için yukarıda yer verdiğimiz iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Bilgi almak için bizi tercih etmeniz nedeniyle teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp