Cibuti vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • D.Vatansever 17 Haz 2021, 17:40
    Merhabalar, ben Cibuti ziyaretim için vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu bunu öğrenmek istiyorum. Bordo pasaport sahibiyim ve bu durumda vize muafiyeti kapsamına giriyor muyum acaba? Eğer başvuru yapmam gerekiyorsa süreç nasıl ilerliyor ve Cibuti vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel durum nedir kısaca bahseder misiniz rica etsem?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2021, 17:40

    İyi günler, Cibuti'ye vize kaç günde çıkar sorusu kurumumuza başvuru sahiplerinin sıkça yöneltmekte olduğu sorular arasında yer almaktadır. Vize talepleri konsolosluk tarafından değerlendirilmektedir. Kurumumuz vize talebinin en doğru şekilde hazırlanması konusunda danışmanlık desteği vermektedir. Başvuruların kabul edilmesi ve değerlendirilmesi konusunda tek yetkili kurum diplomatik temsilciliklerdir.

    Cibuti vizesi çıkma süresi başvurunun online olarak yapılması halinde ortalama 3 iş gününe tekabül etmektedir. Elektronik vize başvurularında değerlendirme sonucu başvuru aşamasında belirtilmiş olan e-posta adresine gönderilmektedir. Cibuti online vize başvurusu yapabilmek için gerekli belgelerin bilgisayar ortamına aktarılması ve başvuru sistemine yüklenmesi gerekmektedir. Bu aşamada talep edilen evrakların eksiksiz olacak şekilde sunulması şartı aranmaktadır. Konsolosluğun değerlendirme için talep etmiş olduğu belgelerin eksik olarak ibraz edilmesi vize talebinin olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Konsolosluk eksik evrak nedeniyle dilerse başvuruyu işleme almamayı tercih edebilmektedir.

    Cibuti vizesi çıkma süresi konsolosluğun yoğun olduğu dönemlerde, resmi tatil günlerinde veya şahsınız ek evrak talep edildiği durumlarda değişikliğe uğrayabilmektedir. Söz konusu durumların göz önünde bulundurularak başvuru işlemlerinin başlatılması gerekmektedir. Kurumumuz temsilcilerinden danışmanlık desteği almanız halinde seyahat başlangıç tarihinin en az 20 gün öncesinden işlemleri başlatmanızı tavsiye ederiz.

    Cibuti vizesi kaç günde çıkar 2021 sorunuzu başvuru işlemleri sırasında tarafınıza yardımcı olabilmek amacıyla cevaplamaya çalıştık. Oluşturmuş olduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sorabilmek veya başvuru adımlarını başlatmak için bizime görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden ya da ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret etmek suretiyle kolaylıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Cibuti Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T.R. 23 Ağu 2021, 21:22

    İyi akşamlar, Cibuti vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında başvuru işlemleri ortalama ne kadar sürer bunu öğrenmek istiyorum. Sizinle başvuru yapmam istersem ne zaman iletişime geçmemi tavsiye edersiniz? Bu konuların kısaca özetini geçerseniz çok sevinirim. Herkese cevap verdiğinizi gördüğüm için teşekkür ederim şimdiden dönüşünüz için iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ağu 2021, 21:25

    İyi günler, Cibuti vizesi konsolosluğu tarafından değerlendirilen vize taleplerinde başvuru yapan kişiler tarafından Cibuti'ye vize kaç günde çıkar sorusu sıkça sorulmaktadır. Başvuru sahibinin Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahibi olarak turistik vize talebinde bulunması halinde işlemler e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirilmektedir. Online olarak yapılan başvurular ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

    Konsolosluğun yoğun olması, başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi ya da ek evrak talep edilmesi gibi durumlarda Cibuti vizesi çıkma süresi değişikliğe uğrayabilmektedir. Bu nedenle başvuru işlemlerinin seyahat planını etkileyemecek bir tarihte gerçekleştirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Online olarak vize talebinde bulunacak kişilerin seyahat başlangıç tarihinden en az 2 hafta önce işlemlerini başlatmış olmalarını tavsiye etmekteyiz.

    Başvuru sırasında eksik evrak teslim edilmesi veya vize talebi oluşturma adımlarının hatalı olarak tamamlanması durumunda değerlendirme olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir. Cibuti vizesi çıkma süresi göz önünde bulundurularak tarafımızdan danışmanlık desteği talep etmeniz halinde işlemler şahsınız adına en doğru şekilde yapılırken uzaktan rahatlıkla takip edebilmeniz sağlanmaktadır.

    Cibuti vize işlemleri ile ilgili sormak istediğiniz başka soruların bulunması halinde ya da vize talebi oluşturulması aşamasında tarafımızdan destek almak için bizimle doğrudan görüşme yapabilirsiniz. Alanında uzmanlığa sahip kadromuzla görüşmek için 0212 970 05 38 numaralı telefon hattımızı kullanabilir veya size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiklerinizi öğrenmek ve başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Bilgi ve danışmanlık desteği için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp