Cibuti vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • O.Yaşar 16 Haz 2021, 15:31
    Merhabalar Vize Merkezi, ben başvuru sürecine geçmeden önce Cibuti vizesi 2021 işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Süreci başlatmadan önce bilmem veya hazırlamam gereken özel bir şey var mıdır yoksa sizinle direkt olarak iletişime geçtiğimde bana yardımcı oluyor musunuz? Gerekli evraklar, ücretler gibi konu başlıklarına dair kısaca bilgilendirme yapabilirseniz ayrıca memnun olacağım. Teşekkür ederim şimdiden. İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Haz 2021, 15:31

    İyi günler, Cibuti'ye gitmek için vize başvuru işlemleri sırasında kurumumuz danışanlarına profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlamaktadır. İşlemleri danışmanlarımızın desteği ile gerçekleştirmek istemeniz halinde şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Süreç şahsınız adına en uygun şekilde yönetilirken uzaktan takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Cibuti'ye vize işlemlerini başlatmak için ilk olarak planlanan seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştirilecek olduğunun teyit edilmesi gerekmektedir. Başvurular seyahat amacına uygunluk gösteren vize türünün belirlenmesinin ardından yapılabilmektedir. Gereken belgeler ve konsolosluk tarafından talep edilen ücretler vize türlerine göre farklılık gösterebilmektedir.

    Seyahat amacının ve süresinin uygunluk göstermesi durumunda başvurular Cibuti online başvuru sayesinde e-vize sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Online başvuruda bulunabilmek için gereken evrakların eksiksiz olacak şekilde bir araya getirilmesi ve başvuruya dair diğer adımların eksiksiz olarak tamamlanması şartı aranmaktadır. Cibuti'ye gitmek için vize başvuru sürecinde gereken evrakların eksik olarak değerlendirmeye sunulması başvurunun işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanabilmesine yol açabilmektedir.

    Cibuti seyahati ile ilgili olarak herhangi bir aksaklığa mahal vermemek adına tüm evrakların eksiksiz olarak sunulması ve başvuru adımlarının doğru olarak tamamlanması oldukça önem arz etmektedir. Tarafımızdan destek alarak tüm sürecin sizin adınıza uygun biçimde yürütülmesini sağlayabilirsiniz. Böylelikle başvuru sahiplerinin işlemler sırasında sıkça yapmış olduğu hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi durumunu ortadan kaldırabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair sorunuzu güncel bilgiler kullanarak tarafınıza yardım sağlayacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Konu dahilinde diğer merak ettiklerinizi sormak veya doğrudan başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilir olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Cibuti Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.G. 20 Ağu 2021, 13:54

    İyi günler, iyi çalışmalar. Bordo pasaport sahibi olarak Cibuti’ye seyahatim için vizeye başvurmam gerekiyor mu acaba? Gerekiyorsa Cibuti vizesi 2021 yılında başvurular nasıl yapılıyor ve siz bu konuda nasıl bir destek sağlıyorsunuz süreçle ilgili bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Ağu 2021, 13:57

    İyi günler, Bordo Umuma Mahsus Pasaport hamili olan kişilerin Cibuti’yi seyahat planları için vize başvurusunda bulunmaları şartı aranmaktadır. Kurum olarak Cibuti'ye vize başvurusunda bulunacak kişilere danışmanlık desteği vererek sürecin doğru ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktayız. Bordo Pasaport sahipleri turistik gezi amaçlı seyahatleri için başvurularını online adımlarla elektronik vize (e-vize) sistemi üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

    Cibuti'ye gitmek için vize başvurusu sırasında konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksiksiz olacak şekilde ibraz edilmesi gerekmektedir. Belgeler ve bu belgelerde yer alan bilgilerin hatalı, eksik ya da tutarsız olması durumunda başvuru işleme alınmayabilir ya da olumsuz olarak sonuçlanabilir. Vize talebinin reddedilmesi halinde ödenmiş olan vize ücretinin iade edilmediğini hatırlatmak isteriz. Bu sebeple seyahat planı ile ilgili maddi veya manevi herhangi bir kayıp yaşanmaması adına işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önemlidir.

    Online olarak yapılan Cibuti'ye vize talepleri ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Söz konusu değerlendirme süresinin de göz önünde bulundurularak başvuru işlemlerinin başlatılması tavsiye edilmektedir. Seyahat planının en az 20 gün öncesinden bizimle iletişime geçerek şahsınız adına süreci rahatlıkla başlatabilirsiniz.

    Cibuti vize işlemleri ile ilgili detaylı bilgi talep etmeniz durumunda alanında uzman kadromuz ile görüşme yaparak sorularınızı sorabilir veya danışmanlık desteği sürecini başlatabilirsiniz. Temsilcilerimizle görüşmek için 0212 970 05 38 numaralı telefon hattımızı kullanabilir veya ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vizesi 2021 başvuru sürecine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Doğru ve güncel bilgilerle hazırladığımız yanıtın tarafınıza yardım sağlamasını umuyoruz. Başvuruya dair diğer merak ettiklerinizi sormak veya doğrudan işlemleri başlatmak için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp