Cibuti vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Doğan 17 Haz 2021, 16:24
    İyi çalışmalar Vize Merkezi, Cibuti’ye seyahat etmek için bordo pasaport sahiplerinin vize başvurusunda bulunması gerekiyor mu? Eğer gerekiyorsa bu sürecin nasıl başlatılması ve devamında neler yapılması gerektiğine dair sorularım mevcut. İşlemler sırasında Cibuti vize randevusu 2021 yılı için geçerli mi yoksa şahsen bulunmadan daha kolay bir vize talebi oluşturabilmesi mümkün oluyor mu? Siz kurum olarak başvuru sahiplerine nasıl yardımcı oluyorsunuz ve sizinle yüz yüze görüşmem gerekiyor mu yoksa işlemleri uzaktan yapabilir miyim? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2021, 16:24

    İyi günler, Kurumumuz Cibuti’ye seyahat edecek kişilerin başvuru aşamasında yer alan dosya oluşturmak, form ve dilekçe evraklarını hazırlamak, Cibuti vizesine randevu almak gibi işlemler sırasında profesyonel olarak danışmanlık desteği vermektedir. Söz konusu vize talebinin tarafımız desteği ile gerçekleştirilmesi halinde başvuru sahiplerinin şahsen bulunmasına dair herhangi bir şart aranmadığını hatırlatmak isteriz.

    Planlanan seyahatin uygunluk göstermesi durumunda Cibuti vize işlemleri online adımlarla e-vize sistemi üzerinden tamamlanabilmektedir. Bu aşamada gerekli işlemleri Cibuti vizesi randevu süreciyle kendi başınıza ilgilenmek yerinde temsilcilerimiz tarafından gerçekleştirildiğinde süreç sizin için oldukça kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Konsolosluk tarafından seyahat planına uygun olan evrakların eksiksiz olarak ibraz edilmesi talep edilmektedir. Aksi halde Cibuti’ye yapılan vize talebi olumsuz olarak sonuçlanabilir veya başvuru doğrudan işleme alınmayabilir. Online olarak yapılan vize talebinin sonucu başvurunun yapıldığı sırasında belirtilmiş olan elektronik posta adresine gönderilmektedir. Böylece geçerli süreye sahip olan pasaport ve vize ile birlikte seyahat rahatlıkla gerçekleştirilebilmektedir.

    Cibuti vizesine randevu almak ve başvuru sürecini başlatmak için aşağıda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanarak alanında uzman kadromuz ile görüşme yapabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vize randevusu 2021 işlemleri ile ilgili sorunuzu güncel bilgiler kullanarak cevaplamaya çalıştık. Oluşturmuş olduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak veya doğrudan başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla

    Cibuti Vize Randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Ö.B. 23 Ağu 2021, 15:35

    Merhabalar, Cibuti vize randevusu 2021 yılında nasıl alınıyor acaba? Ben başvuru yapmak istiyorum ama önce bu adımı mı halletmem lazım yoksa daha farklı bir yolu var mıdır? Yapılması gerekenler ve sizin desteğinizle ilgili olarak bana biraz bilgi verirseniz çok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar diliyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ağu 2021, 15:38

    İyi günler, Cibuti vizesine randevu almak için seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine yapılacak olduğunun kesinleştirilmesi gerekmektedir. Her başvuru için ayrıca bir randevuya gerek olmaması nedeniyle öncelikle seyahate ilişkinin başvurunun belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Turistik gezi amacıyla yapılacak ziyaretlerde başvuru sahibinin Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahibi olması durumunda işlemler e-vize sistemi üzerinden online olarak yapılabilmektedir.

    E-vize (elektronik vize) başvurularında gereken evrakların sisteme yüklenmesi, başvuru ücretinin ödenmesi ve başvuru adımlarının doğru olarak tamamlanması gerekmektedir. Bu yöntemle yapılan başvurularda Cibuti vizesi randevu sahibi olunması gerekmemektedir. Kurumumuz online olarak başvuru yapacak olan kişilere profesyonel danışmanlık desteği vererek işlemlerin talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin tarafımıza ulaştırılmasının ardından evraklar titizlikle incelenerek düzenlenmektedir. Bu aşamada herhangi bir eksik ya da hata ile karşı karşıya gelinmesi halinde temsilcilerimiz tarafınızla iletişime geçmektedir. Böylece vize talebinin hatasız olarak gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Cibuti vizesine randevu almak sorunuzla ilgili olarak verdiğimiz yanıtın yeni sorular oluşturması halinde bizimle iletişime geçmenizi tavsiye ederiz.

    Cibuti online başvuru işlemlerine dair detaylı bilgi almak ya da vize talebi oluşturulması sürecini kurumumuz desteği ile gerçekleştirmek için bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman temsilcilerimizle görüşme yapabilmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza sormuş olduğunuz Cibuti vize randevusu 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Sürece dair ayrıca merak ettiğiniz konuların bulunması halinde veya başvuru işlemlerini bizim desteğimizle başlatabilmek adına yukarıda yer alan iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz. Bilgi için bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp