Cibuti vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • C.A. 17 Haz 2021, 16:19
    Merhabalar, ben bir grup arkadaşımla birlikte Cibuti’ye seyahat edeceğim. Ben bordo pasaport sahibiyim ama aramızda yeşil pasaport sahibi olanlarda var bu durumda kimlerin vizeye başvurması gerekiyor. Cibuti vize başvurusu 2021 için işlemler en kolay nasıl yapılıyor ve bu süreç ne kadar bir zamana tekabül ediyor öğrenmek istiyorum. Teşekkürler şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2021, 16:19

    İyi günler, Cibuti’yi ziyaret edebilmek için Umuma Mahsus (Bordo), Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport sahiplerinin seyahatleri öncesinde vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Geçerli süreye sahip pasaport ve vize ile birlikte planlanan seyahat gerçekleştirilebilmektedir. Kurum olarak başvuru sahiplerinin vize taleplerini oluşturmaları sürecinde profesyonel şekilde danışmanlık hizmeti verdiğimizi hatırlamak isteriz.

    Seyahat planının uygunluk göstermesi halinde başvuru işlemleri Cibuti online vize ile elektronik vize sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için gerekli evrakların taratılarak bilgisayar ortamına aktarılması ve e-vize sistemine yüklenerek diğer başvuru adımlarının tamamlanması gerekmektedir. Cibuti vizesi başvuru işlemleri sırasında gereken belgelerin eksiksiz olarak sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Aksi takdirde oluşturulan vize talebi işleme alınmayabilir veya ret kararı ile sonuçlanabilir.

    Cibuti vizesine başvurmak için kurumumuzu tercih etmeniz halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluk aranmadığını hatırlatmak isteriz. İşlemleri temsilcilerimiz desteği ile başlatarak sürecin takibini uzaktan rahat ve kolay bir biçimde yapabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Seyahat planı ile ilgili olarak herhangi bir aksaklık ile karşılaşmamak adına en az 20 gün öncesinden başvuru adımlarının atılması tavsiye edilmektedir. Online olarak oluşturulan vize talepleri konsolosluk tarafından ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir.

    Cibuti vizesi başvuru işlemlerinin resmi tatil günlerine veya yoğunluğa denk gelmesi halinde bahsi geçen sonuçlanma sürecinde değişikliklerin meydana gelebileceğini hatırlatırız.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vize başvurusu 2021 yılı güncel detaylarını tarafınıza yardımcı olacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiklerinizi sormak ya da doğrudan vize talebinin oluşturulması sürecini başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman vize kadromuz ile +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden rahatlıkla iletişime geçebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Vize Merkezi

    Cibuti Vize Başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • A.C. 23 Ağu 2021, 15:15

    İyi çalışmalar. Cibuti vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılmaktadır acaba? Ben başvuruda bulunmak istiyorum ama nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum. Başvuru nasıl yapılır, hangi evraklar talep edilir, ücret nedir yani kısaca bana bu bilgilerin özetini geçerseniz çok sevinirim. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ağu 2021, 15:18

    İyi günler, Cibuti vizesi başvuru işlemlerini başlatmadan önce ilk olarak seyahatin planlanması tavsiye edilmektedir. Seyahatin ne kadar süreliğine ve hangi amaçla yapılacağının belirlenmesinin ardından başvuru yapılması gereken vize türü belirlenmektedir. Vize türlerine göre talep edilen belgeler ve ücretler farklılık gösterebilmektedir.

    Turistik gezi amaçlı seyahatleri için Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahipleri başvurularını e-vize sistemi üzerinden online olarak yapabilmektedir. Cibuti vizesine başvurmak için yukarıda yer alan planlamanın ardından tarafımızla iletişime geçerek işlemleri başlatabilirsiniz. Temsilcilerimiz seyahat planına uygunluk gösteren vize türüne ait evraklarınızı titizlikle inceleyerek düzenlemektedir. Bu aşamada hata ya da eksik olması durumunda şahsınız ile iletişime geçilmektedir.

    Tarafımızdan destek alarak başvuru işlemlerini başlatmanız durumunda şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Dilerseniz Cibuti vizesi başvuru aşamasında talep edilen belgeleri tarafımıza elden, kargo ya da kurye desteğiyle veya online olarak iletebilirsiniz. Danışmanlarımız işlemlerinizi gerçekleştirirken uzaktan süreci rahatlıkla takip edebilmeniz sağlanmaktadır.

    Cibuti vizesine başvurmak için gereken belgelerin eksiksiz olacak şekilde başvuru dosyasına eklenmesi oldukça önem arz etmektedir. Aksinin gözlemlenmesi durumunda başvuru işleme alınmayabilir ya da konsolosluk tarafından ret kararı ile sonuçlanabilir. Kurumumuzla işlemleri gerçekleştirerek başvuru sahiplerinin sıkça yaptığı hatalardan dolayı vize taleplerinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Cibuti vize işlemleri ile ilgili ayrıca soru sorabilmek ya da vize talebi oluşturma adımlarını bizim desteğimizle başlatmak için temsilcilerimizle doğrudan görüşme yapabilirsiniz. Danışmanlarımızla iletişime geçmek için ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti vize başvurusu 2021 yılı güncel bilgileri hakkında sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Sürece dair diğer merak ettiklerinizi öğrenmek ya da başvuru sürecini kurumumuz danışmanlığında yürütmek için yukarıda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp