Cibuti vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ş.Erdeniz 16 Haz 2021, 15:36
    İyi günler dilerim öncelikle, ben planlamış olduğum Cibuti seyahatime uygun olan başvuru işlemleri hakkında kurumunuzdan bilgi ve destek almayı planlıyorum. Cibuti vize 2021 yılı başvuru işlemleri, işlemler sırasında dikkat edilmesi gerekenler, ne kadar bir süreye tekabül ettiği konuları hakkında bilgi almam mümkün mü? Sizinle ne zaman iletişime geçilmesini tavsiye ediyorsunuz. Bundan da bahseder misiniz lütfen? Teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar Vize Merkezi.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Haz 2021, 15:36

    İyi günler, Cibuti'ye vize almak için öncelikli olarak seyahate dair detayların belirlenmesi tavsiye edilmektedir. Vize türleri seyahatin amacı, süresi, ülkeye giriş sayısı gibi nedenlerle birbirinden ayrılmaktadır. Seyahate uygun vize türünün belirlenmesinin ardından söz konusu türe ait talep edilen belgelerin bir araya getirilmesi gerekmektedir. Bu aşamada evrakların eksik olarak sunulması başvurunun ret kararı ile sonuçlanmasına ya da işleme alınmamasına neden olabilmektedir.

    Cibuti için vize ücretleri de vize türlerine göre farklılık göstermektedir. Eksik evrak sunulması ya da diğer nedenlerden ötürü başvurunun reddedilmesi halinde ödenen vize bedeli iade edilmemektedir. Böyle bir olumsuzluk ile karşılaşmamak adına tüm sürecin en doğru şekilde yönetilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Temsilcilerimiz vize taleplerinin başvuru sahipleri adına en doğru şekilde oluşturulması konusunda profesyonel olarak danışmanlık desteği sunmaktadır.

    Seyahat planının Cibuti e-vize başvurusuna uygun olması durumunda elektronik vize sistemi üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Online vize talepleri ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Söz konusu değerlendirme süresinin de göz önünde bulundurulması ve başvurunun seyahat planını etkilemeyecek bir tarihte gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Cibuti'ye vize almak için kurumumuzdan danışmanlık desteği talep etmeniz durumunda seyahat başlangıç tarihinin en az 20 gün öncesinden tarafımız ile iletişime geçmenizi tavsiye etmekteyiz.

    Cibuti vize 2021 yılı başvuru işlemleri, başvuru sürecinde dikkat edilmesi gerekenler gibi konu başlıklarına dair sorunuzu yanıtlamış bulunmaktayız. Hazırladığımız cevabın tarafınıza yardım sağladığını umuyoruz. Başvurular hakkında diğer merak ettiğiniz soruları sormak ya da işlemleri başlatmak için vize uzmanlarımız ile +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Cibuti vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.D. 20 Ağu 2021, 14:11

    Selamlar, iyi çalışmalar. Cibuti vize 2021 yılında başvuruların nasıl yapılması gerektiğine dair güncel bilgileri benimle paylaşır mısınız lütfen? Süreçle ilgili yapılması gerekenler konusunda bilgi sahibi değilim. Sizden destek alındığında ofisinize mi gelmemiz gerekiyor yoksa bunun daha kolay bir yolu var mıdır? İyi günler diliyorum, teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Ağu 2021, 14:14

    İyi günler, Cibuti için vize başvuru işlemlerini başlatmadan önce ilk olarak seyahatin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine planlandığının belirlenmesi gerekmektedir. Bu seyahat planına göre başvuru yapılacak olan vize türü öğrenilmektedir. Gerekli evraklar ve konsolosluk tarafından belirlenen vize ücreti başvuru yapılan türe göre farklılık göstermektedir.

    Seyahatinizin turistik gezi amaçlı olması ve Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahibi olmanız halinde başvuru işlemleri e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden yapılabilmektedir. Online adımlarla Cibuti'ye vize almak için gereken evrakların taratılarak bilgisayar ortamına aktarılması ve sisteme yüklenmesi gerekmektedir. Evraklarla birlikte başvuru adımlarının da doğru olarak tamamlanması oldukça önem arz etmektedir. Aksinin gözlemlenmesi durumunda başvuru olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir.

    Kurumumuz sağlamış olduğumuz danışmanlık desteği ile başvuru sahiplerinin işlemler sırasında sıkça yaptığı hataların önüne geçmektedir. Bu sayede başvurunun hatalı gerçekleştirilmesi nedeniyle olumsuz sonuçlanması ihtimali de ortadan kaldırılmaktadır. Cibuti için vize başvuru sürecinde tarafımızdan destek almanız halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir şart aranmamaktadır. Dilerseniz sürecin uzaktan takibini rahatlıkla yapabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Başvurunun online olarak gerçekleştirilmesi durumunda ortalama 3 iş günü içerisinde vize talebi değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır.

    Cibuti vize işlemleri ile ilgili ayrıca oluşan sorularınız için ya da başvuru adımlarını bizim desteğimizle başlatmak için temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuzla görüşebilmek için 0212 970 05 38 telefon numaramızı kullanabilir veya dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Tarafımıza sormuş olduğunuz Cibuti vize 2021 yılı başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevapladık. Oluşturduğumuz yanıtın vize talebi oluşturulması sürecinde tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Konuya ilişkin daha detaylı bilgilere ulaşım sağlamak istemeniz halinde ya da işlemleri bizim desteğimizle başlatabilmek için yukarıdaki iletişim adresimizi kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp