Cibuti turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Seyhan 17 Haz 2021, 16:16
    Merhabalar öncelikle, ben Cibuti turistik vize 2021 başvurularına dair bilgi almak istiyorum. Seyahatim kısa süreli olacak ve bu durumda en kolay başvuruyu nasıl yapabilirim öğrenmek istiyorum. Siz bu konuda başvuru sahiplerine nasıl bir kolaylık sağlıyorsunuz acaba? Sizden danışmanlık hizmeti almak için ne yapmak gerekiyor ondan da bahsederseniz son olarak memnun olacağım. Teşekkürler şimdiden, iyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2021, 16:16

    İyi günler, Cibuti turist vizesi başvuruları online olarak e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Bunun için gereken evrakların bir araya getirilmesi online olarak sisteme yüklenmesi ve konsolosluk tarafından belirlenmiş başvuru şartlarının tamamlanması gerekmektedir. Kurumumuz vize talebinin oluşturulması aşamasında başvuru sahiplerine danışmanlık hizmeti vererek sürecin en doğru şekilde tamamlanabilmesi konusunda destek vermektedir.

    Cibuti turistik vize ücreti ve gerekli evrakları başvuru işlemlerinin başlatılması aşamasında talep edilmektedir. Gereken belgelerin konsolosluğun talep etmiş olduğu biçimde gerçekleştirilmesi başvurunun olumlu sonuçlanabilmesi açısından oldukça önem teşkil eden konular arasında yer almaktadır. Başvuruya ait belgelerin eksik olarak değerlendirmeye sunulması veya başvuru adımlarının hatalı biçimde tamamlanması veya tamamlanmaması vize talebinin işleme alınmamasına ya da olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Seyahat planı ile ilgili olarak herhangi bir aksilik ile karşılaşmamak adına tüm sürecin şahsınıza uygun şekilde tamamlanması tavsiye edilmektedir.

    Başvurunun konsolosluk değerlendirmesinden geçememesi durumunda Cibuti turistik vize ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesi seyahat planı açısından ve herhangi bir maddi kayba yol açmaması için dikkat edilmesi gereken konular arasında yer almaktadır.

    Cibuti turist vizesi başvuru işlemlerini başlatmak için kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçebilir ve şahsen bulunmanıza gerek olmadan sürecin şahsınız adına en doğru şekilde yürütülmesini sağlayabilirsiniz.

    Cibuti turistik vize 2021 başvuru işlemlerine dair tarafımıza iletmiş olduğunuz sorunuzu sizin için yanıtlamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili olarak diğer merak ettiğiniz soruları yöneltmek için alanında uzman kadromuz ile iletişime geçebilirsiniz. Cibuti vize danışmanlarımız ile +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek kolaylıkla görüşme yapabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla

    Cibuti Turistik Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.T. 23 Ağu 2021, 14:57

    İyi çalışmalar dilerim öncelikle, ben bordo umuma mahsus pasaport sahibi olarak Cibuti’ye bir seyahat planlıyorum. Burada herhangi bir vize muafiyeti söz konusu değilse eğer Cibuti turistik vize 2021 yılı için başvurumu en kolay nasıl yapabilirim. Başvuru adımlarına dair beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Ağu 2021, 15:00

    İyi günler, Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahibi olarak Cibuti’yi turistik gezi amaçlı ziyaret etmeyi planlayan kişilerin Cibuti turist vizesi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri Bordo Pasaport sahipleri için online olarak elektronik vize (e-vize) sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Kurumumuz e-vize başvurusu yapacak olan kişilerin başvuru işlemleri sırasında profesyonel olarak danışmanlık desteği vermektedir.

    Başvuru işlemlerini başlatmak için gereken evrakların tarafımıza ulaştırılması ve Cibuti turistik vize ücreti ödemesi yapılması yeterli olmaktadır. Temsilcilerimiz evraklarınızı inceleyerek başvuru sistemine yüklemektedir. Bu aşamada hata ya da eksik olması halinde tarafınız bilgilendirilmektedir. Böylece vize talebinin konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Online olarak yapılan başvurular konsolosluk tarafından ortalama 3 iş günü içerisinde değerlendirilmektedir. Vize sonucu başvuru sahibine ait elektronik posta adresine gönderilmektedir.

    Onaylanan vize talebi ile başvuru sahibi Cibuti turist vizesi ve geçerli süreye sahip pasaportu ile seyahatini gerçekleştirebilmektedir. Bu aşamada evrakların eksiksiz olarak değerlendirmeye sunulması şartı aranmaktadır. Aksinin gözlemlenmesi durumunda başvuru işleme alınmayabilir ya da olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir. Tarafımız desteği ile işlemleri başlatmak istemeniz halinde süreç boyunca şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz.

    Cibuti online başvuru ile ilgili olarak detaylı bilgi talep etmeniz halinde veya tarafımızdan destek almak istemeniz durumunda bizimle doğrudan görüşmeye geçebilirsiniz. Alanında uzmanlığa sahip danışmanlarımızla görüşmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 05 38 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti turistik vize 2021 yılı başvuru işlemlerine dair sorunuzu yanıtlamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ya da başvuru adımlarını bizim desteğimizle tamamlamak için yukarıda yer alan iletişim bilgilerimizi kullanabilirsiniz. Bizi tercih etmeniz nedeniyle teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp