Cibuti transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Ş. 16 Haz 2021, 15:49
    Merhabalar Vize Merkezi, ben Cibuti aktarmalı olarak başka bir seyahate çıkmayı planlıyorum. Bu durumda Cibuti transit vize 2021 için konsolosluk tarafından talep edilen bir vize türü mü? Yoksa herhangi başka bir vizeye gerek olmadan aktarmalı uçuşumu tamamlayabilir miyim? Talep edilmesi halinde kurumunuz başvuru aşamasında yardımcı oluyor mu? Bu yolu tercih etmem durumunda işlemlerin yapılması aşamasında benim de şahsen bulunmam gibi bir zorunluluk mevcut mu? İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 Haz 2021, 15:49

    İyi günler, Cibuti'ye transit vize sahibi olup olmama zorunluluğu Cibuti Konsolosluğu kararına bağlı olarak belirlenmektedir. Bunun için seyahat detayları oldukça önem arz etmektedir. Aktarmalı uçuşlar için havalimanı sınırları içerisinde 24 saatten uzun süre kalmamak ve havalimanı sınırları içerisinden çıkış yapmamak şartı ile ayrıca bir vize sahibi olmadan seyahat tamamlanabilmektedir.

    Seyahatlerde transit vize Cibuti havalimanı sınırları içerisinde 24 saat uzun süre kalınacak olması ve havalimanı sınırlarının dışına çıkılacak olması durumunda zorunludur. Bunun için seyahat öncesinde söz konusu vizeye başvuru yapılması gerekmektedir. Kurumumuz bu konuda başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlamaktadır. Böylece başvuru işlemleriniz şahsen bulunma zorunluluğunuz olmaksızın şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilmektedir.

    Cibuti'ye transit vize başvuru işlemleri sırasında gerekli evrakların eksiksiz olarak ibraz edilmesi şartı aranmaktadır. Değerlendirme sırasında konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin eksik olarak ibraz edildiğinin gözlemlenmesi halinde başvuru işleme alınmayabilir ya da olumsuz olarak sonuçlanabilir. Başvurunun olumsuz sonuçlanması durumunda ödenen vize ücretleri iade edilmemektedir. Bu nedenle Cibuti vize işlemleri sırasında tarafımızdan destek alarak işlemlerin şahsınız adına uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

    Cibuti transit vize 2021 gerekliliklerine dair sorunuzu güncel bilgiler kullanarak yanıtladık. Oluşturmuş olduğumuz cevabın tarafınıza yardımcı olmuş olmasını umuyoruz. Sürece dair diğer merak ettiğiniz soruların bulunması halinde vize temsilcilerimiz ile görüşme yaparak sorularınızı yöneltebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da +90 212 963 50 85 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme yapabilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Cibuti Transit Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.Ö. 20 Ağu 2021, 15:09

    İyi günler, iyi çalışmalar dilerim öncelikle. Cibuti’den yapılacak olan her seyahatte Cibuti transit vize 2021 yılında talep ediliyor mu acaba? Ediliyorsa nasıl ve nereden başvuru yapabilirim. Siz bu vize türüne dair destek veriyor musunuz ona göre gerekiyorsa iletişime geçeceğim. Teşekkürler şimdiden dönüş yapacağınız için. İyi günler diliyorum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Ağu 2021, 15:12

    İyi günler, Cibuti üzerinden yapılacak olan aktarmalı uçuşlarda Cibuti'ye transit vize gerekip gerekmediği seyahatin niteliğine bağlı olarak farklılık göstermektedir. Bu nedenle ilk olarak bu detayların belirlenmesi oldukça önem arz etmektedir. Örneğin aktarmalı uçuş için havaalanı sınırları içerisinde 24 saatten uzun süre geçirilecek olması durumunda veya havaalanı sınırları dışına çıkılacak olması halinde transit vize Cibuti konsolosluğu tarafından talep edilmektedir.

    Kurum olarak başvuru işlemleri sırasında vize talebinde bulunacak olan kişilere profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlamaktayız. Bu sayede süreç boyunca başvuru sahibinin şahsen bulunması şartı aranmaması nedeniyle adınıza yapılan başvuru adımlarını uzaktan rahatlıkla takip edebilirsiniz.

    Aktarmalı uçuşlarda bir sonraki uçuşun 24 saatten kısa sürede gerçekleştirilecek olması durumunda ve havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapılmaması halinde Cibuti'ye transit vize başvurusunda bulunması gerekli olmamaktadır. Bu aşamada uçuş takviminizi gözden geçirerek başvuru ihtiyacınız olup olmadığına dair bilgi sahibi olabilirsiniz.

    Seyahatinizin transit vize Cibuti konsolosluğu tarafından talep edilecek şekilde planlanmış olması halinde bizimle başvuru süreci başlatabilirsiniz. Gereken evraklarınızı tarafımıza elden, kargo ya da kurye desteği ile veya online olarak gönderebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Seyahat planınızla ilişkili Cibuti vizesi hakkında ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile gerçekleştirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzmanlığa sahip danışmanlarımız ile 0212 970 05 38 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofisimizi ziyaret ederek rahatlıkla görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Cibuti transit vize 2021 yılı şartlarına ilişkin sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Seyahatiniz için oluşturduğumuz yanıtın tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Sürece dair ayrıca bilgi talep etmeniz halinde veya işlemleri kurumumuz desteği ile başlatmak istemeniz halinde yukarıdaki iletişim adreslerimizi kullanabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp