Ticari Vize

Angola Vize Başvurunuzu Sizin Adınıza Yapalım!


Angola vizesi için gereken evraklar koşullara göre değişebilmektedir. Angola vizesi güncel evraklarına ulaşmak için Vize Merkezi ofislerimizi arayın. Vize Merkezi ofislerimiz Angola vize işlemlerinde size destek olmaktan memnuniyet duyacaktır. Daha fazla detay veya Angola vizesine dair merak ettiğiniz bir şey olursa bizi aramaktan çekinmeyin!

Angola Ticari ve Çalışma vizesi

Angola çalışma vizesi başvuru yapıldıktan sonraki 60 gün içinde kullanılmalıdır. Aksi takdirde iptali söz konusudur. Angola ticari vizesi alındığı tarihten sonraki ilk 12 ay için geçerlidir ve yeni çalışma yılı için bir defa tek uzatılabilmektedir. Bundan sonra yeni vize başvuru yapmak zorundasınız.

Angola ticari vizesi çoklu giriş ve çıkış sunar. Angola ticari vizesi vize sahibine Angola’da oturum hakkı tanımaz. Bunun için oturum izni almalısınız. Ticari vize ile aile üyeleriniz geçici bir süre için sizinle kalabilir. Ticari vizeniz olumlu sonuçlanmadıkça bilet vs. gibi yerlere para ödememenizde yarar vardır.

Angola ticari vizesi diğer vize türlerinden farklı olduğu için vize çıkış süresi bazen 60 güne kadar da çıkabilir. İşlemlerinizi buna göre yapmanızda fayda vardır. Bu sebeple Angola vize başvurularınızı mümkün olan en erken tarihte almanız son derece faydalıdır.

Angola ticari vizesi için gerekli evraklar da şu şekilde sıralanabilir:

  1. Pasaport (En az 18 aylık geçerliliği ve 6 boş sayfası bulunmalıdır.
  2. Başvuru formu (eksiksiz doldurulmalıdır.)
  3. 3 adet fotoğraf (arka kısmına adınızı yazmalısınız)
  4. İş Sözleşmesi belgesi (Tarihi, şirket bilgi ve adresleri ve imzası bulunmalıdır. Portekizce olmasına özen gösterin. Eğer İngilizce olarak sunacaksanız bir adet fotokopisini de vermelisiniz.)
  5. Davet mektubu (Portekizce olmalıdır ve Angola devletine kayıtlı bir şirketten gelmelidir. Bu mektup elçiliğe verilir. Bu yüzden adres, iletişim bilgileri vs. kesin olarak doğru yazılmalıdır.

İçinde;

  1. Tam isim
  2. Uyruğu
  3. Doğum tarihi
  4. Doğum yeri
  5. Pasaport numarası
  6. Pasaport işlem tarihi
  7. Mesleği
  8. İş türü
  9. Uygulama alanı
  10. Projenin Angola’daki bilgileri
  1. Mektup başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır.
  2. Tam sağlık sertifikası (ayrıca AIDS aşısı da olunmalıdır.)
  3. Standart polis raporu (her bir belgesi için birer fotokopi barındırmalısınız.)
  4. Sözleşme metni. (Portekizce olmalıdır)
  5. Sertifika (Konsolosluk bölümüne de bir kopya verilecek şekilde fotokopi edilmelidir.)
  6. SGK belgeleri
  7. Ciro (Portekizce şirketin mali durumu ve şirketin devlet şirketi mi yoksa özel şirket mi olduğunu gösterir mali belgeler)
  8. Şirketin basım işlerinden verilmiş renkli şirket bilgisi belgesi
  9. Başvuru sahibinden mektup (Konsolosluğun gerekli bölümlerine teslim edilecek ve içinde Angola’da yapacağı iş ve nedeni açıklanacak.)
  10. Özgeçmiş
  11. Vergi ve işlem ücret dekontları
  12. Uluslararası aşı sertifikası veya kartları
  13. Pasaport türüne uygun en az 6 adet fotoğraf
  14. Sağlık raporu (Portekizce sunulmalıdır ve sağlık durumları tam belirtilmelidir)

Not: Tüm belgeler yukarıdaki sıraya göre düzenlenmelidir. Her belge için en az bir adet fotokopi bulundurmalısınız. Vize izni iptali durumunda bunları tekrar kullanabilmeniz için fotokopiler son derece yardımcı olacaktır. Gerekli durumlarda Konsolosluk bunları saklama hakkına sahiptir. Ücretler Finansbank şubelerinden ödenir.

Angola ticari vizesine dair bilmek istediğiniz başka bir durum olursa Vize Merkezi şubelerimizi aramaktan çekinmeyin.

daha fazla göster

ANGOLA VİZESİ
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 04
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 04
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 04
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+ 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com