Senegal turist vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. Nalcı 23 May 2020, 18:36
    Merhaba, Edirne’de ikamet etmekteyim. Senegal’e sonbaharda turistik olarak gitmek istiyorum. Benim adıma siz başvuru yapabilir misiniz? Senegal turist vizesi 2020 yılı için ne evrak getirmem gerekli? Uçak biletimi ve otel ödemesini yapmak zorunda mıyım?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 May 2020, 18:36

    Merhaba,
    Vize işlemleri, Senegal Büyükelçiliğinden işlem yapılmaktadır. Senegal turistik vize işlemleri için Senegal Büyükelçiliğinin belirlediği şartlarda evraklarınızı hazırlamanız gereklidir. Evraklar büyükelçiliğin talep ettiği standartlarda olmalıdır. Farklı olan ve eksik belgelerle başvuru yaparsanız vizeniz ret olabilir veya dosyanız Senegal Büyükelçiliği tarafından kabul edilmez. Bu nedenle büyükelçilikte problem yaşamamanız veya vizenizin ret olmaması için acentemizden danışmanlık hizmeti alabilirsiniz.

    Senegal’e turistik vize işlemlerinde, vize başvurusu yapacak olan kişi şahsen Ankara’da bulunan Senegal Büyükelçiliğine gelmek zorundadır. Senegal Büyükelçiliğine şahsen gelmek istemezseniz, acentemizin personeline noterden vize işlemleriniz için vekaletname verirseniz, sizin gelmenize gerek kalmadan adınıza başvuru yapabilir ve vize başvurunuzu takip edebilir. Vizeniz sonuçlandığında pasaportunuzu teslim alabilir. Yine de Senegal Büyükelçiliği istisnai durumlarda başvuru sonrasında, başvuru sahibini şahsen görmek isteyebilir.

    Turistik vize işlemlerinde uçak biletinizi satın almanız ve otelinizi ödemenize gerek bulunmamaktadır. Sadece rezervasyon yaptırmanız yeterli olacaktır. Bazı durumlarda Senegal Büyükelçiliği satın almanızı isteyebilir. Vizeniz onaylanmadan uçak biletinizi satın almamanızı ve otel ödemesi yapmamanızı tavsiye ederiz.

    Turist vizesi Senegal Büyükelçiliğinde başvuru sonrası 3 iş gününde sonuçlanmaktadır. Büyükelçiliğin yoğunluklarına göre vize işlem süresi uzayabilir.

    Senegal Büyükelçiliği vize başlangıcını başvuru yapılan tarihten başlatmaktadır. Genel olarak 3 aylık vize vermektedir. Ülkeye giriş yaptıktan sonra en fazla 30 gün önce başvuru yapmanızı tavsiye ederiz. 

    Senegal hükümeti Türk vatandaşlarına kapı vizesi de uygulamaktadır. Vize için evraklarınızı Senegal’e gittiğiniz zaman, gümrük görevlisine teslim etmeniz gereklidir. Sınırda vize işlemi yaparken, eğer evraklarınız eksik ve hatalı olursa gümrük görevlisi sizin Senegal’e turistik vizenizi onaylamaz. Hatta sizi Türkiye’ye geri gönderir. Bu nedenle vizenizi Türkiye’den almanızı tavsiye ederiz.

    Senegal turist vizesi 2020 yılı için detaylı bilgiyi acentemizin 0212 970 02 81 numaralı telefonunu arayarak müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Dilek Gürkan

    senegal turist vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp