Litvanya vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M. S. 04 Haz 2020, 15:57
    Merhabalar, Litvanya ticari vize başvurusunda yapılması gerekenler ile birlikte tüm vize sürecini sizinle ilerletmek adına bilgiler talep ediyorum. Her sene vize başvurum oluyor. Litvanya vize ücreti 2020 için değişme oldu mu öğrenebilir miyim? Şirket sahibiyim ve ticari seyahatim olacak neler yapmalıyız?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2020, 15:57

    İyi günler,

    Öncelikle Litvanya ticari vizesi başvurunuz hakkında bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Litvanya’da ticari amaçlı seyahat etmek isteyen başvuru sahiplerimizin Türk vatandaşları için geçerli hususi Türk pasaportu, Türkiye’de bulunan yabancı uyruklu oturum izni sahiplerinin ilgili başvuru kabul ve konsolosluk tarafından istenen belgeler ile başvurularını gerçekleştirmeleri zorunludur. Schengen vizesi uygulaması yapılmaktadır. Başvurularınızın adınıza alacağımız online randevu tarihi ile ilgili başvuru kabul ve parmak izi merkezi tarafından işleme almaktayız. Seyahatinizden en az 20 takvim günü öncesinde dosyanızı işleme eksiksiz bir biçimde almamızı gereklidir.

    Litvanya vizesi ücreti ve istenen gerekli evrak bilgileri her yıl güncellenmekte ve değişebilmektedir. Buna istinaden hazırlık aşamasında net ve doğru bilgiler ile dosya oluşturulması vizenizin olumlu sonuçlanmasını en başta ise rahat sorunsuz bir başvuru süreci geçirmenizi sağlayabilmektedir.  Litvanya Ticari Schengen vize başvuruşunuzun en önemli evrakı davet eden kurum tarafından Litvanya göçmenler bürosundan düzenlenmiş davet mektubudur. Davet mektubundan davet edilenin tüm iletişim bilgileri davet eden kurumun da tüm firma bilgileri içermesi gerekmektedir.

    Konsolosluk ve başvuru kabul merkezi vize ücreti Litvanya güncel fiyatı 2020 Şubat ayında değişti. 12 yaş üstü başvuru sahipleri 105 Euro, 6-11 yaş arası çocuklar ise 65 Euro olarak ücretlendirilmektedir. Vize Merkezi danışmanlık ücretimiz ise 30 Euro+ KDV olarak değerlendirebilirsiniz.

    Litvanya ticari Schengen vize başvurunuzda sizden talep etmiş olacağımız evraklarınızı sizlere en yakın Vize Merkezi şubemize göndererek vize sürecinize hızlıca başlamamızı sağlayabilirsiniz. Kargo veya elden teslim şeklinde dosyalarınızı kabul edebilir ve işlemleriniz sonunda pasaportunuzu verilen kararı ile birlikte dilediğiniz adrese kargo veya kurye ile teslim edebiliriz. Litvanya vize ücreti 2020 yılı güncel evrak bilgilerine ayrıntılı bir şekilde Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimizden temin edebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp