Litvanya Vize Başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. V. 05 Haz 2020, 09:23
    Merhabalar, Litvanya’ya turistik vize başvurusunda bulunacak olan öğrenci oğlum arkadaşı ile beraber seyahat edecek. Her sene yaz tatilinde seyahat eden oğlum bu sene Litvanya’ ya gitmek istiyor. Evraklar ve ödemelerde değişiklik olması ihtimaliyle Litvanya vize başvurusu 2020 yılında dikkat edilmesi gerekenleri paylaşabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Haz 2020, 09:23

    Merhaba,

    Öncelikle oğlunuzun Litvanya vize başvuru süreciyle ilgili Vize Merkezi'ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Litvanya turist Schengen vizesi başvuruları konsolosluk tarafından görevlendirilmiş başvuru merkezi tarafından, başvuru sahibinin meslek durumuna göre hazırlanan evraklarla ve parmak izi uygulamasıyla işleme alınmaktadır. 15 takvim günü içerisinde vize kararı sonuçlanmakta olup konsolosluk yoğunluğuna göre süreç değişiklik gösterebilmektedir. Tüm Schengen ülkelerinde her yıl istenen evraklarda olduğu gibi ücretlerde de değişiklikler yaşanabilmektedir.

    Litvanya’ya vize başvurusu aşamasında oğlunuz için hazırlanacak olan evrakların başında gelen anne veya babadan sponsorluk sunulmasıdır. Litvanya vizesi için başvuru yapacak öğrenciye sponsor olacak kişinin taahhütname sunması zorunludur. Taahhütname içeriğinde başvuru sahibiyle yakınlık derecesi, yapılacak seyahatin tarih aralıkları, sponsorun onayı, imzası ve tüm iletişim bilgileri bulunması zorunludur. Sponsorun sunacağı banka hesabında kalış süresi kadar her gün için 20 Euro’luk bakiye gösterilmesi şarttır.

    Öğrenci başvuru sahibi e-devletten veya okuldan öğrenci belgesi sunmalıdır. Sponsora ait diğer hazırlanması gereken belgeler; çalışan ise, tüm işyeri belgeleri, maaş bordroları, emekli ise emeklilik belgesi ve emekli banka hesap dökümü olarak özetlenebilir. Litvanya’ya vize başvurusu öğrenci statüsünden turistik başvurular da yapılacak ödemelerde 2020 Şubat ayı itibari ile 20 Euro’luk ek bir zam gelmesi ile beraber 12 yaş üzerinde ki tüm öğrenciler konsolosluk ve başvuru kabul merkezine 105 Euro olarak ödemesi bulunmaktadır. Hazırlamış olduğun evraklarla randevu tarihinizde ödeme yapmanız talep edilmektedir.

    Litvanya vize başvurusu 2020 senesi için dosya hazırlığı, evrak kontrolü ve süreç takibinde Vize Merkezi olarak sizlere maksimum kalitede hizmetimizi sunmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz. Vize Merkezi danışmanlığını 30 Euro+ KDV olarak sizlere sunmaktayız. Başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için Vize Merkezi uzman müşteri temsilcilerimiz le görüşebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp