• Pakistan vizesi İstanbul
    B. Balkan, 08 May 2020, 16:32

    Merhaba, İstanbul Esenyurt’ta ikamet ediyorum. Pakistan’a abimi ziyaret etmek için gitmek istiyorum. Pakistan vizesi İstanbul’dan mı başvuru yapılarak alınıyor? Ayrıca burada çalışıyorum ve yıllık iznim kullanarak gideceğim. Hazırlamam gereken belgeler ve abimden almam gereken bir belge var mıdır? Bu konular hakkında aydınlatmanızı rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan ticari vize davetiyesi
    M. Aktuna, 08 May 2020, 16:22

    Merhaba, Pakistan vize başvurusu için ticari davetiyemiz geldi ve başvuru için İstanbul’daki konsolosluğa gittik ancak davetiyemizin geçersiz olduğunu ve düzeltip başvuruyu yapabileceğimizi söylediler. Pakistan ticari vize davetiyesi güncel tarihli aldık ancak neden uygun olmadığını bilmiyoruz. Bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan vizesi talep dilekçesi
    V. Topal, 08 May 2020, 15:44

    Merhaba, Daha önce hiç yurtdışına çıkmadım ama şimdi bir iş seyahati için Pakistan’a gitmemi istediler. Pakistan vizesi için davetiye talebinde bulunduk, şirketim bazı evraklar hazırlayıp verdi. Ayrıca Pakistan vizesi talep dilekçesi hazırlamamı istediler ancak nasıl olması gerektiği ile ilgili fikrim yok. Ne yazmamız gerekir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan vizesi nasıl alınır?
    B. Köklü, 08 May 2020, 15:24

    Merhaba, Üçüncü kez Pakistan ticari vize için başvuru yapıyorum ancak belgelerimin yetersiz olduğunu söyleyerek düzeltip öyle başvuru yapmamı söylediler. İki kez yeni davetiye aldım ama davetiyemin şartlara uygun olmadığını söylüyorlar. Çok acil olarak Pakistan’a gitmem gerekiyor. Pakistan vizesi nasıl alınır? Acil yardımınızı rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan vize başvurusu 2020
    L. İnanç, 08 May 2020, 15:07

    Merhaba, bu yıl içerisinde birkaç sefer Pakistan’a seyahat etmeyi ve anlaşma yapmayı planlıyoruz. Ancak vize şartları hazırlamamız gereken evraklar ve prosedürler hakkında pek bilgimiz yok. Pakistan vize başvurusu 2020 yılı için nasıl yapılır? Başvuru sırasında gelmemiz şart mı? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan turist vizesi
    H. Bal, 08 May 2020, 14:58

    Merhaba, Kuzenlerimle birlikte Pakistan’a turistik seyahat etmeyi planlıyoruz. Pakistan’da arkadaşım var ama biz otelde kalmayı planlıyoruz. Pakistan turist vizesi başvurusu için hazırlamamız gereken belgeler ve şartlar nelerdir? Bu konuda bizi aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan vize ücreti 2020
    N. Keser, 08 May 2020, 14:38

    Merhaba, Ağustos ayı gibi Pakistan’a gideceğiz. Eniştem yeşil pasaport sahibi benim ise bordo pasaportum var. Eniştemin şirketinde müdür olarak çalışıyorum. Vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu? Evraklar ve Pakistan vize ücreti 2020 için nedir? Yanıtlarınızı rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan çok girişli vize
    G. Yurt, 08 May 2020, 14:26

    Merhaba, Pakistan ticari vize başvurusunda bulunacağım. Daha önce 3 kez Pakistan’a vize almıştım ama konsolosluk hep 3 ay tek girişli olarak vize verdi. Ben sık sık ticari amaçlı seyahat ettiğim için Pakistan çok girişli vize almak istiyorum. Çok girişli ve uzun süreli vize alma şartları nelerdir? Detayları paylaşmanızı rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan vize başvuru formu
    N. Elçi, 08 May 2020, 14:16

    Merhaba, Pakistan ticari seyahatimiz için davetiyemiz geldi ve evraklarımızı hazırlamaya başladık. Ticari seyahate 3 firma yetkilisi gitmeyi planlıyoruz. Hepimiz bordo pasaport sahibiyiz. Daha önce hiç Pakistan’a gitmedik parmak izi vermemiz gerekli mi? Pakistan vize başvuru formu nasıl doldurulması gerekiyor? Bu konularda bize bilgi verebilir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan Vizesi için Gerekli Evraklar 2020
    D. Gür, 08 May 2020, 13:52

    Merhaba,25 Eylül’de sahibi olduğum şirket ile Pakistan’daki bir firma arasında anlaşma imzalamak için gitmem gerekiyor. Yaklaşık 5 gün kadar kalmayı planlıyorum. Başvuruyu hangi tarihte yapalım ve Pakistan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için nelerdir? Bilgi ve desteğinizi rica ederim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan aile ve arkadaş ziyareti vizesi
    K.Madenci, 29 Nis 2020, 13:08

    Merhaba, eşim yaklaşık 1 senedir Pakistan’da çalışıyor ve onu ziyaret etmek istiyorum. Daha önce hiç başka bir ülkeye gitmedim başvuru için nereden nasıl yapılır hiç bilgim yok. Pakistan aile ve arkadaş ziyareti vizesi kategorisine başvurmamı söyledi eşim. Sizden bu konuda neler yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan ticari vize 2020
    M.Özlü, 29 Nis 2020, 12:59

    Merhaba, Makine sistemleri üzerine Pakistan’a 10 günlük bir seyahat etmemiz gerekiyor. Pakistan ticari vize 2020 yılı için bu vize kategorisine başvurmamız gerektiğini düşünüyorum. Ticari vize için istenilen belgeler ile alakalı sizlere danışmak istedik. Davetiye şartları hakkında da bilgi verir misiniz? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan vizesi 2020
    M.Çubukcu, 29 Nis 2020, 11:52

    Merhaba, bu yıl içerisinde Pakistan’a seyahat planlaması yapacağım. Bordo pasaportum var ve 5 şuanda 5 yıl daha geçerli. Daha önce hiç Pakistan’a seyahat etmedim. Pakistan vizesi 2020 yılı şartları hakkında bilgi verebilir misiniz? Hangi koşulları yerine getirmemem gerekiyor?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan ticari vize
    D.B., 07 Ağu 2018, 14:51

    İyi günler Vize Merkezi, ben Eylül ayında gerçekleşecek küçük çaplı bir fuar ziyaretim için Pakistan seyahati gerçekleştireceğim. Turistik vize başvurusu yaparak bu seyahati gerçekleştirebilir miyim yoksa Pakistan ticari vize başvurusunda mı bulunmam gerekiyor? Eğer öyleyse başvurunun nasıl yapılması gerektiğine dair beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden cevabınız için iyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yabancı pasaport sahiplerinin Schengen vizesine başvurusu
    S. SAGIN, 19 May 2018, 17:32

    Merhaba, Pakistan uyruklu ama Türkiye’de oturma izni olan birisi Avrupa turuna katılabilir mi? Katılması için schengen vizesi mi olmalıdır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan turistik vize
    s. dil, 13 May 2018, 21:14

    Merhabalar Vize Merkezi, ben kısa bir süreliğine Pakistan’a gezmek istiyorum. Bordo pasaport sahibiyim bu durumda vizesiz seyahat edebilmem mümkün mü? Eğer başvuru yapmam gerekiyorsa Pakistan turistik vize başvurusunda bulunmam gerekecek sanırım. Bu işlemler tam olarak nasıl yapılıyor ve kolay bir yolu var mı? İşlemler tahminen ne kadar sürüyor? Bilgi verirseniz sevinirim, şimdiden teşekkür ederim iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Yeşil Pasaport İçin Pakistan Vizesi Gerekli mi?
    V. Demirağ, 13 Eki 2017, 15:01

    Yeşil pasaportum var, vize almadan Pakistan'a gidebilir miyim? Bilgilendirmenizi rica ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Pakistan Türkiye’ye Vize Uyguluyor mu?
    B. Yılmaz, 12 Eki 2017, 09:26

    Pakistan Türkiye’ye Vize Uyguluyor mu?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Pakistan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp