Pakistan vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • N. Keser 08 May 2020, 14:38
    Merhaba, Ağustos ayı gibi Pakistan’a gideceğiz. Eniştem yeşil pasaport sahibi benim ise bordo pasaportum var. Eniştemin şirketinde müdür olarak çalışıyorum. Vize başvurusunda bulunmam gerekiyor mu? Evraklar ve Pakistan vize ücreti 2020 için nedir? Yanıtlarınızı rica ederim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2020, 14:38

    Merhabalar, 

    Pakistan Konsolosluğu İstanbul ve Ankara üzerinden sadece başvuruları kabul etmektedir. Başvuruyu bordo pasaport sahiplerinin yapması gereklidir. Çünkü diğer pasaport sahipleri vize almadan seyahat etme hakkına sahiptir. 

    Konsolosluk başvuru yapacak olan bordo pasaport sahiplerinden parmak izi talep etmemektedir. Bu nedenle kişinin şahsen gelmesi gibi zorunlulukta yoktur. 

    Başvuru yaparken hazırlanması gereken belgeler seyahat amacınıza göre değişiklik göstermektedir. Ancak sorunuzdan anladığımız kadarıyla siz ticari başvuru talebinde bulunmak istiyorsunuz. Ticari vize başvurusu için Pakistan konsolosluğu başvuru yapacak olan kişiden ticaret odası onaylı davetiye talep etmektedir. 

    Tüm başvuru tiplerinde davetiye çok önemlidir. Pakistan Konsolosluğu davetiyesi olmayan başvuruları fazla önemsememektedir. Bu nedenle başvuru için davetiyenizin güncel olduğuna ve ticaret odası onaylı olduğuna dikkat etmelisiniz. Ayrıca seyahatiniz sonrası en az 6 ay geçerli pasaportunuzun olması gereklidir. 

    Pakistan Konsolosluğu için diğer belgeler şirket evraklarınız, şirket, şahsi dilekçeleriniz ve karşı taraftan gelecek olan dilekçelerden oluşmaktadır. Dilekçeniz antetli kağıda kaşe ve imzalı şekilde gidiş dönüş ve seyahat amacınızın yer alacak şekilde hazırlanmış olmalıdır. Aynı zamanda evraklarınızla birlikte konsolosluk sizden başvuru formunu da doldurmanızı talep eder. Başvuru formu olmayan vize başvuruları konsolosluk tarafından geri çevrilebilir. 

    Pakistan vizesi ücret bilgisi başvuru yapacağınız kategori ve döneme göre farklılık göstermektedir. İlk defa Pakistan’a seyahat edecek olan kişilere genellikle 3 aylık ve tek girişli vize verilmektedir. 

    Pakistan vize fiyat bilgisi mevcut kategorinize ve vize sürenize bağlı olacaktır. Vize sürenizi davetiyenizde yer alması ve önceden de vizenizin olması koşulu ile talep edebilirsiniz. Pakistan vize başvurusu için davetiye ve evraklar önemlidir. 

    Pakistan vize ücreti 2020 yılı için [email protected] mail adresi ile müşteri temsilcilerimizden talep edebilirsiniz. Ayrıca telefon ile ulaşmak isterseniz +90 (850) 460 17 52’ü arayabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp