Pakistan vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.Çubukcu 29 Nis 2020, 11:52
    Merhaba, bu yıl içerisinde Pakistan’a seyahat planlaması yapacağım. Bordo pasaportum var ve 5 şuanda 5 yıl daha geçerli. Daha önce hiç Pakistan’a seyahat etmedim. Pakistan vizesi 2020 yılı şartları hakkında bilgi verebilir misiniz? Hangi koşulları yerine getirmemem gerekiyor?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 11:52

    Merhabalar, 

    Pakistan Konsolosluğu bordo pasaport sahipleri için vize alma şartı bulundurmaktadır. Hususi, hizmet ve diplomatik sahipler ise vize almadan 90 güne kadar seyahat edebilirler. 

    Vize Pakistan Konsolosluğu için İstanbul veya Ankara üzerinden bölge ayrımı olmaksızın yapılabilir. Pakistan konsolosluğu başvuru sırasında parmak izi almadığı için şahsen gelmeniz gerekmemektedir. Yani ikamet bölgeniz neresi olursa olsun ister Ankara ister İstanbul’daki Pakistan Konsolosluğundan başvuru yapabiliyorsunuz. 

    Pakistan’a seyahat edecek kişilerin hazırlayacağı evraklar seyahat amacına göre belirlenmektedir. Fakat vize Pakistan Konsolosluğu için turistik seyahatlerde sorun olabiliyor. Genellikle ticari amaçla seyahatler daha sıklıkla yapıldığından dolayı turistik başvurulara pek sıcak bakmıyorlar.

    Noterden onaylı davetiyeniz var ise aile veya arkadaş ziyareti talebinde bulunabiliyorsunuz. Onun dışında otel konaklamalı seyahatleriniz veya tur ile yapılacak olan geziler için vize başvuruları kabul edilmeyebilir ve ret ile sonuçlanabilir. 

    Ticari başvuru yapmayı planlıyorsanız başvurunuzu yapabilmek için ticaret odası onaylı davetiyenizin olması gereklidir. Pakistan vize başvurusu için evraklar önemli olduğu için eksik olmamasına ve doğru kategori evraklarının hazırlandığına emin olmalısınız. 

    Pakistan vize başvurularında davetiyesiz olanlar kabul edilmemektedir. Bu yüzden seyahat amacınıza uygun davetiyenizin mutlaka evraklarınızın arasında yer alması ve güncel tarihli olması istenmektedir. Ancak davetiyelerinde nereden temin edilmesi gerektiği gideceğiniz vize türüne göre farklılık göstermektedir. 

    Başvuru formu da evraklar kadar önemli bir dereceye sahiptir. Seyahat amacınızı başvuru formunda vereceğiniz bilgilerde belirleyeceği için net ve anlaşılır olması gereklidir. Tüm ülkelerde seyahat amacı ve sunacağınız belgelerin senkronize olmasının önemi büyüktür. Seyahat amacınıza göre ülkelerinde yapacağınız faaliyetlere uygun vize vermeyi uygun görürler. 

    Pakistan vizesi 2020 yılı işlemleriniz için vize kategorinizi belirlemek ve fiyat listesi teklifi almak isterseniz +90 (850) 460 17 52 telefon numaramızdan müşteri temsilcilerimizle irtibata geçebilirsiniz. 

    Teşekkürler, 
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp