Pakistan Vizesi için Gerekli Evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • D. Gür 08 May 2020, 13:52
    Merhaba,25 Eylül’de sahibi olduğum şirket ile Pakistan’daki bir firma arasında anlaşma imzalamak için gitmem gerekiyor. Yaklaşık 5 gün kadar kalmayı planlıyorum. Başvuruyu hangi tarihte yapalım ve Pakistan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için nelerdir? Bilgi ve desteğinizi rica ederim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2020, 13:52

    Merhabalar, 

    Pasaportunuzun türü Pakistan vize şartlarını etkilemekte olup eğer bordo pasaport kullanıyorsanız vize almanız gerektiğini bildirmek isteriz. Diğer pasaporta sahip kişileri 90 güne kadar ki seyahatlerini vize almadan yapabilmektedir. 

    Pakistan Konsolosluğu ticari vize başvurularını İstanbul ve Ankara üzerinden kişinin parmak izi alınmadan kabul etmektedir. Bölge ayrımı olmadığı için ikamet bölgenizin neresi olduğu başvuru yerinizi etkilemeyecektir. Başvuru esnasında parmak izi istenmediği için şahsen gelmeniz de gerekmemektedir. Bu nedenle sizin adınıza vize danışmanlık firması olarak bizlerde işlemlerinizi yürütebiliriz.
    Pakistan vizesi başvurudan itibaren 7-10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır. Yoğunluğa göre değişiklik gösterebileceğini söylemek isteriz.  

    Pakistan vizesi belgeleri seyahat amacına göre belirlenmektedir. Pakistan’a ticari faaliyet için seyahat etmeyi planlayan kişisini mutlaka ticaret odası onaylı davetiyesinin olması gereklidir. Davetiye olmayan başvurular kabul edilmeyebilir veya ret ile sonuçlanabilir.

    Pakistan vizesi belgeleri içerisinde en önemli belgelerden biridir davetiye. Bu yüzden davetiyeniz gelmeden başvuru işlemlerini başlatmamalısınız. Davetiyeniz güncel tarihli olmalı ve Pakistan ticaret odası onaylı olması şartını mutlaka kontrol etmelisiniz. Bazen Pakistan’daki firmanın antetli kâğıdına davetiye yazıp, evraklara sadece bunu ekleyip başvuru yapan kişiler oluyor bu konsolosluğun istediği standartları taşımadığı için çok risklidir. 

    • Pasaport (Seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)
    • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf (Beyaz Fon üzeri) 
    • Kimlik Fotokopisi
    • Davetiye (Pakistan Ticaret Odası onaylı)
    • İngilizce Vize Talep Dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına, Konsolosluğa hitaben, kaşe ve ıslak imzalı)
    • Şirket evrakları( imza sirküsü, vergi levhası, faaliyet belgesi, sicil gazetesi)
    • Otel ve Uçak rezervasyonu 

    Pakistan vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için size daha detaylı olarak [email protected] mail adresine yönlendirebiliriz. Fiyat ve evrak listesi teklifi için müşteri temsilcimize +90 (850) 460 17 52 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp