Pakistan vize başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • L. İnanç 08 May 2020, 15:07
    Merhaba, bu yıl içerisinde birkaç sefer Pakistan’a seyahat etmeyi ve anlaşma yapmayı planlıyoruz. Ancak vize şartları hazırlamamız gereken evraklar ve prosedürler hakkında pek bilgimiz yok. Pakistan vize başvurusu 2020 yılı için nasıl yapılır? Başvuru sırasında gelmemiz şart mı? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 May 2020, 15:07

    Merhabalar, 

    Pakistan’a seyahat edecek her kişinin vize alması gerekmemektedir. Bu yüzden pasaport tipinize göre öncelikle vize durumunuzu analiz etmelisiniz. Seyahat edecek kişiler bordo pasaporta sahip ise Pakistan’a ziyarette bulunmak için mutlaka vize almalıdır. Ancak diğer pasaportlardan birini kullanıyorsanız vize almadan seyahatinizi 90 güne kadar yapabilirsiniz. 

    Pakistan’a vize başvurusu Türkiye üzerinde sadece iki ilden(İstanbul ve Ankara) yapılabilmektedir. Başvuru esnasında parmak izi vermeniz gerekmediği için bizzat gelmenize gerek yoktur. Sizin adınıza bizlerde başvurularınızı yapabiliriz. Farklı bölgede ikamet ediyor olmanız durumunda evraklarınızı bize kargo ile ulaştırmanız yeterli olacaktır. 

    Pakistan vizesi başvuru türü vize evraklarınız konusunda belirleyici etkendir. Bu nedenle ticari vize başvurusunda önceliğiniz ticaret odası onaylı davetiye hazırlamak olmalıdır. Davetiyeniz geldikten sonra diğer evraklarınızı da hazırlayarak başvuru formunuzu doldurmalı ve aşamaları tamamlamalısınız. 

    Davetiyenizin ticaret odası onaylı olmaması veya güncel tarihli gibi mevcut şartları oluşturmaması durumunda başvurunuz konsolosluk tarafından kabul edilmeyecektir. 

    İlk Pakistan’a vize alacak kişilere genellikle 3 ay tek girişli vize verilmektedir. 1 yıllık çok girişli vize talebinde bulunabilmeniz için daha önce mutlaka vizenizin olması gerekir. Pakistan vizeniz önceden yok ise çok girişli ve uzun süreli vize almanız mümkün olmayacaktır. 

    Başvurular genellikle 7-10 iş günü içerisinde konsolosluğun belirlediği saatler arasında sonuçlanır ve pasaportlar teslim edilir. Konsoloslukların yoğun olması, sizden ek belge talep etmesi gibi durumlar yaşanabildiği için bu sürenin değişebileceğini göz önünde bulundurmalısınız. 

    Pakistan vize başvurusu 2020 yılı için evrak hazırlama ve davetiye süreci önemlidir. Eksik olması halinde konsolosluk başvurunuzu kabul etmeyecektir. Bu nedenle sizin vize türünüze göre göndereceğimiz evrak listesini hazırlamanız başvurunuz için sağlıklı olacaktır. Müşteri temsilcilerimizden [email protected] adresinden veya +90 (850) 460 17 52 telefon numarasından talep edebilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp