Küba vizesi İstanbul 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • A. Çetin 03 Haz 2020, 09:32
    Merhaba, Küba farklı kültürel yapısı nedeniyle en çok görmek istediğimiz ülkelerden biri. 22 Ağustos eşimle yıl dönümümüz.Küba biletlerimizi aldım, kendisine tamamen sürpriz olmasını istiyorum. Vize sürecini onun adına ben yürütebilir miyim? Vize işlemlerini nasıl yapmamız gerekir ve başvuru yaptıktan sonra ne kadar sürede sonuçlanır. Eşim ve benim adıma hazırlamamız gereken belgeler nelerdir? Küba vizesi İstanbul 2020 yılı için alabilmemiz bizim için daha olanaklı olacaktır. Yardımlarınız için teşekkürler.Kolay gelsin.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Haz 2020, 09:32

    Merhabalar,

    Küba seyahati yapmak isteyen Türk vatandaşlarının pasaport tiplerine göre vize süreçleri bulunmaktadır. Bordo pasaporta sahip herkesin Küba vizesi alması gerekir ancak farklı pasaport tipinde kullanım yapıyor iseniz başvuru yapmanız gerekmeden de seyahat edebilirsiniz. 

    Küba Konsolosluğu bireysel başvuruları almadığı için akredite acenteler aracılığı ile vize işlemlerinizi yürütmelisiniz. İstanbul Küba Vizesi başvurunuz için Osmanbey vize merkezi ofisimiz sizlere hizmet verebilir. 

    Başvuru için diğer ülke vizelerinde olduğu gibi detaylı evrak hazırlamanız gerekmemektedir. Aynı gün ya da en geç bir sonraki gün vizeniz hazır olmaktadır. Başvuru için seyahat sonrası en az 6 ay geçerli pasaportunuz ile birlikte acentemize başvurmanız yeterlidir. 

    Küba vizeleri pasaporta basılmamakta ve vize kart şeklinde sizlere verilmektedir. Küba vizelerinde ön kısımda sizin pasaport ve şahsi bilgileriniz arka tarafında kaşe ve tarih yer alır. İstanbul Küba vizesi için başvuru yaptığınız gün vizenin verildiği tarih burada yazılır. Vize başlangıç tarihi olarak bu tarih kabul edilir. 

    Bu yüzden en kolay alabileceğiniz vize süreci olduğunu söyleyebiliriz. Verilen vize 30 gün tek girişlidir ancak Küba’ya girişinizden itibaren bu süre başlamaktadır. Elinizdeki vizenin tarihinden itibaren 6 ay içinde ülkeye girme hakkı tanınmaktadır. Küba’ya giriş yaptıktan sonra 30 gün kalış hakkı verilmektedir. 

    Ofisimize gelememeniz durumunda pasaportunuzun renkli taranmış halini yönlendirerek vizenizi kargo süreci ile de teslim alabileceğinizi iletmek isteriz. 

    Küba vizesi İstanbul 2020 yılı için şubemizle telefonda daha detaylı bilgi almak isterseniz 0 212 970 05 70 numaramızdan veya [email protected] mailinden görüşme yapabileceğinizi söylemek isteriz. 

    Teşekkürler, 
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp