Küba Vizesi Ankara 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. Çidem 03 Haz 2020, 11:07
    Merhaba, Küba Konsolosluğunun telefon numarası yanıt vermiyor ve sitesine ulaşamadım. Eşimde genel bir varis türü sorunu var ve Küba’da olan bir kremin bu sorunu çözdüğünün bilgisini aldık. Küba’dan bu kremi getirtmek çok zor olduğu için hem gezmek amaçlı hem de orada bununla alakalı daha detaylı bilgi alarak kendimize kaynak yaratmak maksatlı gitmek istiyoruz. Biz emekli olduğumuz için tarih sıkıntımız yok ve tur ile gitmek istiyoruz çünkü daha önce hiç yurt dışına çıkmadık. Bu durumda vize işlemlerimizi nereden yapabiliriz. Küba vizesi Ankara 2020 yılı için herhangi bir prosedür değişikliği var mı? Bu vizeyi alabileceğimiz detayları bize aktarmanız önemli. Teşekkür ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Haz 2020, 11:07

    Öncelikle eşinize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek isterim. 

    Küba, çok fazla sağlık amaçlı Türkiye’den kişilerin gitmek istediği ülkelerden biri. Fakat tedavi amaçlı orada bir doktor kontrolü ya da uzun süreli kalma gibi planı olanlar için vize prosedürleri ve işleyişler farklılık gösteriyor. 

    Sizin anlattığınız kadarıyla aslında bir klinikte tedavi olmak amaçlı değil orada krem almak ve denemek istiyorsunuz aynı zamanda seyahatinizi de renklendirmek amaçlı gezi planınız var. Bu durumda alacağınız ürünü giriş yaparken sorun yaşamamanız adına adet olarak gümrük kısmında bilgi alarak ilerlemenizi tavsiye ederiz. 

    Ankara Küba vizesi işlemlerinizi turistik olarak devam ettirebilirsiniz. Bunun için pasaportunuzun resimli sayfasını Ankara Küba vizesi ofisimize yönlendirmeniz yeterlidir. Pasaportunuz en az 6 ay geçerli ise bu durumda vizeniz aynı gün sonuçlanacaktır. 

    Vizenizi 6 ay içerisinde ülkeye giriş yapma hakkı tanıdığı için kullanabilirsiniz bu sebeple dilediğiniz tarihe organize edebileceksiniz. 30 gün kalış hakkı verecekleri için giriş yaptıktan sonra daha uzun kalma durumunuz olmayacaktır. Zaten tur ile seyahat edecekseniz bu bilgiler ışığında gezi programınızı ayarlayacaklardır. 

    Küba vizesi Ankara 2020 yılı için ofisimiz vize başvuru işlemleriniz için sizlerden 60 Dolar alacaktır ve başvurunuz sonuçlandıktan sonra sizlere dilerseniz ofisten elden ya da kargo ile teslim edebileceklerdir. İletişim numaramızı arayarak 0 312 970 05 70 sorularınızı da yöneltebilirsiniz.
     
    Teşekkürler, 
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp