Küba vizesi nasıl alınır 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • F.Taşkın 29 Nis 2020, 10:51
    Merhaba, Geçen sene Küba’ya gitmeye karar verdik ama bazı aksilikler oldu erteledik. Şimdi 15 gün sonra uygun fiyata Küba uçuşu bulduk ve kaçırmak istemiyoruz. Öncelikle vizemiz yetişir mi ve Küba vizesi nasıl alınır 2020 yılı için. Sizden yardımcı olmanızı rica ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 10:51

    Merhabalar, 

    Küba vizesi pasaportunuzun durumuna göre farklılık göstermekte olup bordo pasaport sahibi iseniz mutlaka başvuru yapılması gerekli olan vizedir. Ancak diğer pasaport sahipleri Küba’ya 90 güne kadar ki yaptıkları seyahatleri için vize almadan seyahat edebilirler. 

    Küba vize başvuru için tek geçerli evrak pasaportunuzdur. Pasaportunuzun renkli taranmış hali ile vize başvurunuzu yapabilirsiniz. Ankara’daki Büyükelçilik veya akredite acenteler aracılığı ile başvuruları alıp turist kartı şeklinde pasaporta basılmayan vize vermektedir. Küba vizesi alma şartları içerisinde pasaportunuzun en az 6 ay geçerli olması gerektiğini söylemek isteriz. 

    Pasaportunuzun yıpranmamış ve okunaklı olması seyahatiniz için önemlidir. Küba vizesi alma şartları içerisinde uçuş planlamanızda yer almaktadır. Vizenizi aldıktan sonra uçuşunuzu Amerika üzerinden yapmanıza izin verilmemektedir. O yüzden vizenizi aldığınızda pasaport memurlarının seyahatinize engel olmaması için uçuşunuzu doğru ayarlamanızı öneririz. 

    Küba vizesi aynı gün içerisinde sonuçlanmaktadır. 15 gün sonra planlayacağınız seyahatiniz yüksek ihtimalle yetişecektir. Aynı gün içinde alabildiğiniz vize olduğu için uçak biletinizden önce vizenizi almanızı öneririz. 

    Vizeniz aldıktan sonra 6 ay içinde geçerlidir. Yani bu süre boyunca vizenizi istediğiniz zaman kullanma hakkına sahipsiniz. Fakat Küba’ya giriş yaptıktan sonra vizenizin geçerliliği 30 gün olmakta ve tek girişli olduğu için ülkeden çıktıktan sonra tekrar giriş yapamamaktasınız. 

    Küba vize işlemlerinizi Vize merkezi aracılığı ile yürütebilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz Küba vizenizi hazırlamak için sizden pasaportunuzun renkli fotokopisini alacak ve birkaç saat içeresinde vizenizi sizlere hazır şekilde teslim edecektir. Eğer ofis dışında gönderim yapmamızı isterseniz kargo veya kurye ile de sizlere ulaştırabiliriz. 

    Küba vizesi nasıl alınır 2020 yılı ile alakalı sizlere detaylı bilgi vermeye çalıştık. Sormak istediğiniz başka sorularınıza 0 (212) 970 05 70 telefon numaramızdan ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp