Küba vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.Sertçelik 28 Nis 2020, 17:21
    Merhaba, ailecek Küba’ya seyahat etmeyi planlıyoruz ancak turla gitmeyeceğiz o yüzden vizemizi kendimiz almak istedik. Küba vizesi 2020 yılı için evraklar ve süreç hakkında bilgi alabilir miyiz? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 28 Nis 2020, 17:21

    Merhabalar, 

    Küba’ya seyahat edecek hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahiplerinin vize alması gerekmemektedir. Ancak umuma mahsus bordo pasaport sahiplerinin Küba seyahatleri için vize almaları şarttır. 

    Küba Konsolosluğu vize başvuru işlemlerini Ankara Büyükelçiliğinden de yapabilirsiniz fakat randevu süresinin uzun süreceğinin göz önünde bulundurursak acenteler aracılığı ile de yürütebilirsiniz. 

    Küba vize işlemleri için yetkili acenteye yalnızca pasaport görselinizi vermeniz yeterli olacaktır. Pasaportunuzun renkli taranmış olması gereklidir. Küba’nın vizesi pasaporta basılmamaktadır. Pasaportunuzun yanında size verilen izin belgesi ile Küba’ya seyahat edebiliyorsunuz. Yani bu izin belgesi sizin vizeniz oluyor. 

    Küba’ya vize işlemleri Schengen ve diğer ülkelerin vizelerine göre çok daha kolay alabileceğiniz bir vize türü. Evrak istememesi ve sürecin hızlı ilerliyor olması sizler için kolaylık yaratmaktadır. Vize Küba için en az 6 ay geçerli pasaportunuzunuz olması yeterlidir. 

    Vize Küba işlemleri için maximum 1 günde hatta birkaç saat içerisinde bile sonuçlanabilen bir vizedir. Konsolosluk 30 gün tek girişli olarak vize vermektedir. Vize verilmesinden itibaren 6 ay geçerli olup bu süre içerisinde ülkeye giriş yapıldıktan sonra 30 gün kalış hakkı tanınmaktadır. 

    Küba vize işlemlerinizi vize merkezi aracılığı ile yapabilirsiniz. Ofisimize pasaportunuzu renkli taranmış halini göndermeniz ya da bizzat gelmeniz yeterli olacaktır. Vize Küba işlemlerini Vize merkezi aracılığı ile yapmak isteyen kişiler için konsolosluk ve danışmanlık ücreti dâhil 60 Dolar’dır. Ödemenizi nakit ya da havale olarak ister TL isterseniz dolar üzerinden yapabilirsiniz. 

    Vize Merkezi’ne Küba vize işlemleri için başvuru yapmanızdan birkaç saat sonra vizeniz hazır olacaktır ve vizenizi isterseniz kargo ile isterseniz ofisten sizlere teslim edebiliriz. 

    Küba vizesi 2020 yılı için ikamet bölgenize göre sizi en yakın şubemize de yönlendirme yapabiliriz. Müşteri temsilcilerimizden vize talebinde bulunmak için 0 (212) 970 05 70 telefon numarasından bilgi alabilirsiniz. 

    Teşekkürler,
    Burcu Altınışık 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp