Küba Vize Ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.P. 09 Kas 2021, 11:43
    Merhaba, Küba vizesine dair bilgi almak istiyorum. Aralık ayında turistik amaçlı seyahat edeceğim. Başvurum ne kadar sürede sonuçlanır? Küba vize ücreti 2022 yılında ne kadar olacak? Sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim. İyi günler dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Kas 2021, 11:43

    Merhaba,

    Küba, ülkeye seyahat edecek Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Bordo pasaport hamili vatandaşlar vizeye tabi tutulurken hususi, hizmet ve diplomatik pasaportlar vizeden muaf kılınmıştır. Bu pasaportlara sahip kişilerin yalnızca 90 günü geçen seyahatlerinde vize almaları gerekmektedir. Özellikle ilk defa seyahat planı yapan vatandaşlarda merak uyandıran soru Küba vizesi ücreti olmaktadır. Ücret ve evrak bilgisi seyahat planı yapanların en çok merak ettiği sorulardandır. Doğru bir başvuru ve en güncel bilgiler için uzmanlarımızdan profesyonel destek almanız sizin için doğru bir karar olacaktır.

    Sorularınız hakkında sizi genel olarak bilgilendirecek olursak Küba’ya vize ücreti vizenin sonuçlanma süresiyle doğrudan bağlantılıdır diyebiliriz. Vizenin sonuçlanması 1 ile 5 iş günü arasında değişmektedir. Vizenizin bir günde sonuçlanmasını istiyorsanız Küba Ekspres vize ücreti 100 Dolar’dır. 5 iş gününde sonuçlanan vize ücreti ise 70 Dolar’dır. Belirttiğim ücretlere konsolosluk vize harcı, vize ücreti ve hizmet bedeli dahildir. Vize işlemlerinizi bizim aracılığımızla kolaylıkla yürütebilirsiniz.

    Küba vizesi başvurularında Schengen vize işlemleri kadar belge talep edilmemektedir. Vize belgeleri ve prosedürleri bazı dönemler değişiklik göstermekte olsa da güncel olarak pasaport ve başvuru formu vize başvurusu için yeterlidir diyebiliriz. Vize Merkezi danışmanlığında zahmetsizce başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Güncel evrak listesini temsilcilerimizden teyit ediniz. Küba vizeleri pasaporta basılmamakta olup vize turistik kart şeklinde verilmektedir. Küba seyahatiniz sırasında vize sayılan turist kartınızı mutlaka yanınızda bulundurmalısınız. Bu kart olmadan ülkeye giriş yapamazsınız. Küba’ya vize ücreti ödendiğinde dosyanız işleme alınmaktadır.

    Küba vize ücreti 2022 +90 (212) 970 05 70 numaralı telefonu arayarak uzmanlarımızdan danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Vize Merkezi profesyonel kadrosuyla tüm dünya ülkelerine hizmet vererek vize başvurularını sizin adınıza gerçekleştirmektedir. Küba seyahatiniz için zaman kaybetmeden uzmanlarımızla görüşmenizi tavsiye ederiz.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Küba Vize Ücreti 2022

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp