Küba vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.Bektaş 29 Nis 2020, 10:43
    Merhaba, Eylül ayında Küba’ya iki kişi turistik seyahat yapmak istiyoruz. Evrak olarak sanırım fazla evrak istenmiyor. Başvuru şartları ve Küba vize ücreti 2020 yılı için nedir? Küba vizesi ile alakalı birçok bilgi var ancak sizden detaylı ve net bilgi almak istiyorum. Benim yeşil pasaportum ve kuzenimin yeşil pasaportu vardır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 29 Nis 2020, 10:43

    Merhabalar, 

    Küba’ya seyahat etmek isteyen yeşil pasaport sahiplerinin 90 güne kadar vize almalarına gerek bulunmamaktadır. Bu nedenle siz vize başvurusu yapmadan seyahat edebilirsiniz. Ancak kuzeniniz bordo pasaport sahibi olduğu için vize alması gerekir. 

    Küba vizesi oldukça kolay alınabilen bir vizedir fakat sadece Ankara büyükelçiliğinden ve anlaşmalı acenteler aracılığı ile yapabiliyorsunuz. Bu nedenle vize taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. 

    Küba vizesi pasaporta basılan bir vize değildir. Konsolosluk vizeyi turist kartı şeklinde vermekte olup verildiği günden itibaren 6 ay geçerli olmaktadır. Ancak Küba’ya giriş yapmanızdan itibaren 30 gün geçerli ve tek girişlidir. Yani Eylül ayında yapacağınız seyahatiniz için şimdiden vizenizi alabilirsiniz. En az 6 ay geçerli pasaportunuzun olması gerektiğini hatırlatırız.

    Küba vizeleri karta yazıldığı için aynı gün içerisinde sizlere teslim edebildiğimiz bir vize türüdür. Vize başvurusunda sizden pasaportunuzun renkli taratılmış halini alır ve vizenizi hazırlarız. Vizenizi aldıktan sonra seyahatiniz sırasında pasaportunuzla birlikte görevli memura göstermeniz yeterli olacaktır. 

    Küba vizeleri ile Amerika üzerinden uçuş yapmanıza izin verilmemektedir. Bu nedenle uçuş planlamanızı yaparken bunu göz önünde bulundurarak seyahatinizi yapmalısınız. Girişteki memurlar sizi vizeniz olmasına rağmen almama hakkında sahiptir. 

    Küba vizesi ücreti konsolosluk harcı ve danışmanlık ücretimiz dâhil 60 dolardır. Küba vize fiyatını dolar ya da TL olarak istediğiniz şekilde ödeme yapabilirsiniz. Havale ya da nakit ödemelerde yine sizlerin inisiyatifindedir. 

    Size verdiğimiz bilgi Küba vize ücreti 2020 yılı içindir. Dilerseniz müşteri temsilcilerimiz sizlere detaylı olarak yazılmış Küba vize bilgileri ile birlikte teklif sunabilirler. Müşteri temsilcilerimize Küba vizesi için 0 (212) 970 05 70 telefon numarasından ya da [email protected] adres mailinden ulaşabilirsiniz. 

    Teşekkürler, 
    Burcu Altınışık 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp