Turistik Vize

Vietnam Turistik Vize Evrak Listesi

1. 2 adet fotoğraf (güncel, beyaz fon üzeri)

2. Pasaport (seyahat sonrası en az 6 ay geçerli)

3. Nüfus cüzdanı fotokopisi

4. Ülkeye giriş - çıkış tarihleri

 

Önemli Notlar: 

► Yukarıda belirtilen evrakları tarafımıza kargo, kurye veya 3. bir kişi aracılığı ile ulaştırmanız yeterlidir. Kargo ve Kurye hizmeti masrafları başuru sahibi tarafından karşılanacaktır. 
► Vietnam vize başvuruları uzun sürede sonuçlanmaktadır. Başvurularınızın erken sonuçlanacak olması halinde temsilcilerimiz sizleri bilgilendirecektir. 
► Vietnam vize başvuruları için bu ülkeden temin edilmiş C 1 belgesini beyan etmeniz zorunludur. Bu belge Kurumumuz tarafından temin edilecektir.
► Vietnam vize başvurularının sonuçlanma süresi ve Vietnam vize başvurularınız hakkında verilecek kararlar Konsolosluğun inisiyatifi altındadır. Kurumumuzun vize sonucuna ve vize sonuçlanma süresine müdahele etme gibi bir yetki ve imtiyazı bulunmaz.

 

 

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 02 99
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 02 99
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 02 99
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com