Pakistan vizesi reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.Yener 06 Haz 2021, 17:34
    Merhabalar vize merkezi, Pakistan’a yapacağım kısa süreli seyahat için vizeye başvurmak istiyorum. İşlemlerin tam olarak nasıl gerçekleştirilmesi gerektiğini bilmiyorum. Bu konuda dikkat edilmesi gerekenler neler? Pakistan vizesi reddi 2021 yılı için hangi durumlarda geçerli oluyor bunları göz önünde bulundurarak başvuru yaptığımda yine de olumsuz bir sonuçla karşılaşma ihtimalim var mı? Teşekkür ederim ve iyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 17:34

    İyi günler, Pakistan’a yapılan vize başvuruları Pakistan konsolosluğu tarafından değerlendirilmektedir. İşlemler sırasında danışmanlık desteği veren kurumların vize taleplerini kabul etme ve değerlendirme konusunda yetki sahibi olmadığını hatırlatmak isteriz. Kurumumuz başvuru aşamasında danışanlarına profesyonel danışmanlık desteği vererek işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Başvuru adımlarının yanlış olarak tamamlanması, gerekli evrakların eksik olarak ibraz edilmesi durumunda Pakistan vizesi ret kararı ile sonuçlanabilmektedir. Vize talebi oluşturma aşamasında yer alan başvuru formunun hatalı ya da tutarsız biçimde doldurulması da başvurunun olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Vize talebinin olumsuz sonuçlanması durumunda ödenen vize bedeli başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle Pakistan vize işlemleri konsolosluğun talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesi başvurunun olumlu olarak sonuçlanması açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Pakistan vize ret kararları arasında başvuru işlemlerinin hatalı yapılması, seyahat bitiş tarihinden sonra ülkeden çıkış yapılacak olduğunun taahhüt edilmemesi de bulunmaktadır. Başvurunun reddedilmesi ve reddedilmesi nedeninin konsolosluk tarafından belirtilmesi halinde söz konusu nedeni ortadan kaldırarak tekrardan başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu duruma karşı itiraz dilekçesi yazılması da yapılabilecek arasında yer almaktadır.

    Pakistan vizesi ret kararı ile karşılaşmamak için başvurunun konsolosluğun talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır.

    Pakistan vizesi reddi 2021 yılı için yapılan başvurularda dikkat edilmesi gerekenleri tarafınız ile paylaşmış bulunmaktayız. Konu ile ilgili ayrıca merak ettiklerinizi sormak için ya da vize talebinin oluşturulması adımlarını profesyonel danışmanlık desteğimiz ile yürütmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuzu kullanarak rahatlıkla görüşebilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Pakistan Vizesi Reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.Ardıç 10 Ağu 2021, 18:50

    İyi günler, iyi çalışmalar diliyorum. Daha önce bir arkadaşım Pakistan’a vize başvurusunda bulunmuştu ve olumsuz bir sonuç almıştı. Ben de seyahatim için vize başvurusunda bulunacağım ama Pakistan vize reddi 2021 yılında başvuru sahiplerine reddedilme ihtimali sunuyor mu? Böyle bir durumla karşılaşırsam ne yapabilirim ve ödediğim ücreti geri alma durumum söz konusu oluyor mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ağu 2021, 18:54

    İyi günler, Pakistan vizesi ret kararı tamamen konsolosluğun yetkisinde olarak verilebilmektedir. Başvuru aşamasında danışmanlık desteği veren kurumumuzun vize taleplerini kabul etme ve değerlendirme konusunda yetki sahibi olmadığını hatırlatmak isteriz. Kurum olarak başvuru işlemlerinin konsolosluğun talep ettiği biçimde gerçekleştirilmesi konusunda başvuru sahiplerine destek verdiğimizi bildiririz.

    Eksik evrak teslim etme, yanlış veya eksik bilgi verme, seyahat bitişinden sonra ülke sınırları içerisinden çıkış yapılacağını taahhüt etmeme durumları Pakistan vize ret kararına yol açabilmektedir. Bu nedenle başvuruların titizlikle gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    Konsoloslukların olumsuz kararlarına neden olan gerekçeleri açıklama zorunluluğuna sahip olmadıklarını hatırlatırız. Başvurunun herhangi bir neden reddedilmesi durumunda söz konusu neden konsolosluğun kararı ile tarafınıza bilgi olarak sunulabilmektedir. Bu durumda olumsuzluğa neden olan durumu ortadan kaldırmak suretiyle başvurunuzu yeniden yapabilirsiniz. Başvuru sahipleri dilerse Pakistan vizesi ret almaları durumunda konuya ilişkin itiraz dilekçesi yazma hakkına da sahiptir. Tarafımız ile işlemleri yürüterek başvuru sahiplerinin sıkça yaptığı hatalardan dolayı olumsuz sonuç ile karşılaşılması ihtimalini ortadan kaldırabilirsiniz.

    Pakistan vizesi ile ilgili olarak detaylı bilgi almak ya da başvuru işlemlerini kurumumuzun desteği ile gerçekleştirmek için alanında uzman temsilcilerimiz ile görüşme yapabilirsiniz. Vize başvuruları konusunda uzmanlığa sahip kadromuz ile görüşmek için 0212 970 02 73 numaralı telefonumuzu kullanabilir ya da size en yakın olan ofisimizi rahatlıkla ziyaret edebilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Pakistan vize reddi 2021 yılında dikkat edilmesi ve yapılması gerekenlere dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi edinmek istediğiniz konuların bulunması halinde yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Vize Merkezi tercihinizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp