Pakistan vizesi kaç günde çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.V. 06 Haz 2021, 17:22
    İyi çalışmalar Vize Merkezi, ben kurumunuzdan danışmanlık desteği alarak Pakistan’a vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Bu yolu tercih etmem halinde işlemler sırasında şahsen bulunmam gerekiyor mu ve bu işlemler ortalama ne kadar bir süreye denk geliyor? Pakistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için güncel durum nedir ve sizinle ne zaman iletişime geçmem doğru olur? Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 17:22

    İyi günler, Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak vizeye başvuru işlemleri başlatmanız halinde süreç boyunca şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. İşlemler sizin adınıza alanında uzman kadromuz tarafından gerçekleştirilirken süreçten haberdar olmanız açısından şahsınız ile iletişimde kalınmaktadır. Kısa süreli seyahatler için başvuru işlemleri online olarak Pakistan online başvuru yöntemi ile yapılabilmektedir. Online başvurular için Pakistan'a vize kaç günde çıkar sorusu tarafımıza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır.

    Gerekli evrakların ibraz edilmesi ve ilgili vize ücretinin ödenmesinin ardından başvuru işlemleri başlatılmaktadır. Pakistan vizesi çıkma süresi online başvurularda ortalama 5 iş gününe tekabül etmektedir. Vize talebinin sonucu başvuru işlemleri sırasında belirtilen elektronik posta adresine gönderilmektedir. Vize giriş izni ve geçerli süreye sahip pasaport ile Pakistan’a seyahat gerçekleştirilebilmektedir.

    Pakistan vizesi çıkma süresi başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi, konsolosluğun yoğunluğu ya da tarafınızdan ek evrak talep edilmesi gibi durumlarda değişikliğe uğrayabilmektedir. Pakistan vize işlemleri sırasında talep edilen belgelerin eksiksiz olarak ibraz edilmesi ve başvuru adımlarının doğru olarak tamamlanması oldukça önem arz etmektedir. Başvurunun konsolosluk değerlendirmesinden olumsuz olarak geçmesi halinde ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle tüm işlemlerin uygun görüldüğü şekilde gerçekleştirilmesi şartı aranmaktadır.

    Pakistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvuru süreci ile ilgili tarafımıza yöneltmiş olduğunuz sorunuzu size yardımcı olmayı umarak cevaplamaya çalıştık. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Başvuru işlemlerine dair ayrıca merak ettikleriniz için bizimle +90 (850) 460 17 52 numaralı telefon numaramız üzerinden iletişime geçebilir ya da size en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Pakistan Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.Erdinç 09 Ağu 2021, 16:53

    Merhabalar öncelikle, Pakistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında işlemler ortalama ne kadar sürer bunu öğrenmek istiyorum. Ona göre evraklarımı ayarlamak ve sizinle birlikte işlemleri gerçekleştirmek niyetindeyim. Önce tam olarak gideceğim tarihi belirsem bundan ne kadar öncesinde başvuru yapmam gerektiğinden bahseder misiniz?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Ağu 2021, 16:57

    İyi günler, Pakistan'a vize kaç günde çıkar sorusu başvuru sahipleri tarafından tarafımıza sıkça yöneltilmektedir. Öncelikle şunu belirtmemiz gerekir ki vize talepleri Pakistan Konsolosluğu tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Kurumumuz yalnızca başvuru sürecinin en doğru şekilde yönetilmesi konusunda danışmanlık desteği vermektedir.

    Konsolosluk tarafından değerlendirilen başvurularda Pakistan vizesi çıkma süresi 7-10 iş gününe denk gelmektedir. Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahipleri 30 günü aşmayan seyahatleri için vize taleplerini e-vize sistemi üzerinden online olarak tamamlayabilmektedir. Bunun için seyahatin turistik gezi amacıyla yapılması ve ülkeye yalnızca bir defa giriş yapılacak olması şartı aranmaktadır. Elektronik vize başvurularında Pakistan'a vize kaç günde çıkar sorusu için ortalama 5 iş gününden bahsedilmektedir.

    Kurumumuz başvuru sürecinde profesyonel olarak danışmanlık desteği vererek işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesi konusunda yardım sağlamaktadır. Bu süreçte şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz. Konsolosluğun yoğun olması, başvurunun resmi tatil günlerine denk gelmesi veya ek evrak talebi gibi durumlarda sonuçlanma süresi değişiklik gösterebilmektedir. Pakistan vizesi çıkma süresi söz konusu durumlarda değişiklik gösterebildiğinden seyahat planını etkilemeyecek bir tarihte başvurunun başlatılması tavsiye edilmektedir.

    Pakistan vize işlemleri konusunda ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ya da vize talebi oluşturma adımlarını başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşmek için 0212 970 02 73 numaralı telefonumuzu kullanabilir veya ikamet adresinize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz. İşlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmaması nedeniyle vize talebi şahsınız adına kurumumuz tarafından oluşturulurken uzaktan takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Pakistan vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı başvuru sürecine dair sorunuzu cevaplamış bulunmaktayız. Cevabımızın tarafınıza yardımcı olduğunu umuyoruz. Detaylı bilgi almak istemeniz halinde yukarıda yer alan iletişim adreslerimizi kullanarak bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp