Pakistan vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç.Pektaş 04 Haz 2021, 15:25
    Merhabalar Vize Merkezi, Pakistan vizesi 2021 başvuru sürecine dair bilgi almak istiyorum. Buradan sorular sorulara yanıt verdiğinizi gördüğüm için bu soruyu oluşturmak istedim. Kısaca bana işlemlerden bahseder misiniz lütfen ya da sizinle iletişime geçmem daha mı doğru olur? Dönüşünüz için şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 15:25

    İyi günler, Pakistan’a vize zorunluluğu T.C. Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahipleri için geçerli olmaktadır. Hususi (Yeşil), Diplomatik (Siyah) ve Hizmet (Gri) Pasaportu sahipleri turistik gezi amaçlı seyahatlerini vize sahibi olmaksızın gerçekleştirebilmektedir. Başvuru işlemleri konusunda kurumumuz profesyonel danışmanlık desteği vererek karmaşık vize sürecinin şahsınız adına oldukça kolay ve hızlı bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.

    Pakistan’a gitmek için vize başvuruları sırasında başvuru sahibinin şahsen bulunması şartı aranmamaktadır. Tarafımızdan destek alarak işlemleri başlatmanız durumunda sürecin ilerleyişini uzaktan rahatlıkla takip edebilirsiniz. Başvurular Pakistan e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden online olarak yapılabilmektedir. Gerekli evraklar ve vize ücretinin temini ile birlikte işlemler başlatılmaktadır. Başvuru sırasında eksik evrak ibraz edilmesi vize talebinin işleme alınmamasına ya da değerlendirmenin olumsuz sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Temsilcilerimiz gerekli evraklarınızı inceleyerek talep edildiğinin aksine eksik, hata ya da tutarsızlık gözlemlemesi halinde sizinle iletişime geçmektedir.

    Sağlamış olduğumuz destek ile birlikte Pakistan’a vize talebinizin en doğru şekilde yapılması sağlanmaktadır. Konu ile ilgili ayrıca merak ettikleriniz için kurumumuz temsilcileri ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Seyahat planınıza dair detayların tarafımız ile paylaşılması ile birlikte ibraz etmeniz gereken evraklar ve güncel vize ücretleri ile ilgili olarak detaylı bilgiye ulaşabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Temsilcilerimizden destek alarak Pakistan’a gitmek için vize talebi oluşturmanız sayesinde başvuru sırasında sıkça yapılan hatalardan dolayı olumsuz sonuçlanması ihtimalinin önüne geçebilirsiniz.

    Pakistan vizesi 2021 başvuruları ile ilgili olarak ayrıca bilgi almak istemeniz durumunda alanında uzman vize temsilcilerimiz ile görüşme yapabilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile yüz yüze görüşmeyi tercih etmeniz durumunda size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da dilerseniz +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.Ekin 10 Ağu 2021, 18:30

    İyi günler. Bir arkadaşımla beraber ikimizde bordo pasaport sahibi olarak turistik gezi amacıyla Pakistan’ı ziyaret etmek istiyoruz. Online Pakistan vizesi 2021 başvuru şartları ile ilgili olarak bilgi sahibi olabilmek adına bu soruyu oluşturuyorum. Nereden başlamamız gerekiyor ve bu işlemler ortalama ne kadar sürüyor? Kısa bir özet geçerseniz çok sevinirim. Teşekkür ediyorum şimdiden.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ağu 2021, 18:33

    İyi günler, Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahipleri Pakistan’a gitmek için vize başvuru işlemlerini online adımları tamamlayarak e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirebilmektedir. E-vize (elektronik vize) başvurusunda bulunabilmek için Bordo Pasaport sahibi olma şartı ile birlikte seyahatin turistik gezi amaçlı ve 30 günü geçmeyecek şekilde gerçekleştirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.

    Vize Merkezi olarak Pakistan’a vize talebinde bulunacak olan Umuma Mahsus Pasaport hamili kişilerin başvuru sürecin profesyonel olarak danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatmak isteriz. Bunun için konsolosluk tarafından talep edilen vize ücretinin ödenmesi ve gereken evrakların vize sistemine eksiksizlik gösterecek şekilde yüklenmesi gerekmektedir. Evraklar arasında hata veya eksik olması ya da başvuru adımlarının yanlış olarak tamamlanması halinde başvuru olumsuz olarak sonuçlanabilmektedir.

    Pakistan Konsolosluğu tarafından online vize başvuruları ortalama 5 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Değerlendirme süresinin de göz önünde bulundurularak işlemlerin seyahat tarihinin en az 2 hafta öncesinden başlatılması tavsiye edilmektedir. Alanında uzman kadromuz Pakistan’a gitmek için vize başvurularınızı şahsınız adına en doğru şekilde tamamlamaktadır.

    Pakistan online başvuru ile ilgili detaylı bilgilere ilgili sayfamız üzerinden ulaşım yapabilirsiniz. Ayrıca detaylı bilgi almak istediğiniz konuların bulunması halinde temsilcilerimiz ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzmanlık sahibi olan kadromuz ile ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 02 73 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz online Pakistan vizesi 2021 başvuru işlemleri ile ilgili sorunuzu güncel bilgilerle cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması durumunda yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp